EVENT-ALEX

Igår åkte jag mot stan för att gå på Moas event för hennes kollektion hon släpper med Bubbleroom. Så fina saker 🙂 Moa är en av dom roligare tjejerna jag vet på sociala medier. Hon är så bjurrig och det var kul att åka dit och supporta henne!!

Det var så himla fint dukat och mysigt uppstyrt.

Hahah ser inte jag ut som 12 år på den här Polaroid-bilden!

Det var 3-rätters. Glömde fota att vi fick toast Skagen först. Den var så jäääääävla god. Mmm. Och fisken var också svingod! Jag gillar inte fisk så mycket (väldigt tråkigt, önskar jag gjorde det) men den här var mumsig.

Jag glömmer alltid be någon fota mig men jag hade på mig en ny tröja från Hope som jag kommer bo i, mina skinleggnings från sannealexandra <3 och mina vinterskor från Inuikii. Jävligt varmt inomhus haha. Men kände mig vintermysig typ? Helt otroligt men börjar faktiskt längta efter jul nu.

Jul i år blir här i Stockholm. Vi brukar köra varannat år och nu var det dags här! Hoppas på några snöflingor i alla fall. Vi får se om vi är hemma hos oss eller hos någon av min killes syskon. Tänkte förra året att jag skulle köpa lite julpynt på rean men glömmer alltid bort det och är så trött på jul efter jul haha. Vi har knappt något pynt alls faktiskt förutom till granen. Ska kolla inspo på Pinterest. Lou var ju typ 8 mån förra julen så det kommer bli rätt stor skillnad på närvaron haha. Hon fick inte ens någon julklapp av oss förra året tror jag? Eller jo, en bok! Vi byter dock inte julklappar i familjen men tycker ändå barn ska få. Det betyder så mycket minns man själv. Sen behöver man ju inte överdriva men jag tycker det hör till ens julminnen. Jag tänker att man kan passa på att köpa lite sånt som behövs redan men slå in det och ge det då.

Nu blev det här värsta julinlägget i oktober, inte meningen!!! Idag har jag superlugnt med jobb faktiskt, ligger i bra fas med allt 🙂 Ska träffa en kompis på lunch lite senare så tills dess ska jag bara bocka av lite mail. Önskar ni något speciellt inlägg av mig i veckan? <3

3 reaktioner på “EVENT-ALEX”

 • Zelda skriver:

  Hej Alexandra
  Inlägg om inredning! Älskar din stil, älskar när du visar ditt hem. Ha d bäst

 • Johanna Grahn skriver:

  Ååh längtar tills jag ska dra fram mina Inuikiis!! <3

 • Elisa skriver:

  Hej!
  Vad har du för storlek i dina Sanne Alexandra skinnleggings? Så osäker på vilken jag ska välja! ??
  Ser gärna hur ni löst förvaring, vad du lagar för mat / bakar, dina idéer för jul (haha redan taggad!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.