GRAVID!

Okej för det första: wow! Jag är så chockad och överväldigad av all kärlek jag fick igår. Eller, vi rättare sagt. Min kille är lika taggad som jag på er kärlek <3 så otroligt fint.

Nästa sak: fan vad kul att flera ska få nr 2 samtidigt också. Och att vi kan följas åt igen :’) (såklart med er andra också) den här graviditeten känner jag mig lite mer ensam i, eftersom jag förra gången delade med flera nära. Men jag ska berätta mer om aallaaaaaa tankar och funderingar sen. Ni kan ju gissa hur svårt jag haft att hålla mig haha, ville seriöst skriva ut det direkt jag fick reda på det (dvs typ 4-5 dagar innan beräknad mens i början av juli!!!!!!, fatta va länge jag hållt på de ändå). MEN – nu är det äntligen officiellt! Jag tänkte att ni gärna får fråga om det är något speciellt ni undrar över annars uppdaterar jag på bara. Jag har ju gjort den här resan tidigare och har hela tiden tänkt att ingen kommer bry sig igen, haha! Men blev jätteglad att jag hade så fel för ni är ju såna som gör att jag aldrig känner mig ensam i något!!!!! Blev så pepp och glad av att läsa genom alla kommentarer och DM’s så TACK för det!

Lite kortfattat då: jag är i vecka 19 nu. Den här veckan ploppade även en liten kula fram. Vilken tajming! Byter vecka varje torsdag och om ni vill kan jag köra en sån veckouppdatering som förra gången? Mitt bf är 11 mars 2020. 2 år och 15 dagar från när Lou föddes!

Min graviditet den här gången tänkte jag berätta mer om i ett separat inlägg, men jag kan säga att jag redan har haft en mycket härligare graviditet än sist trots lite oklarheter!

Vill ni veta något speciellt? <3

78 reaktioner på “GRAVID!”

 • Elina skriver:

  Waaaaooowww!!! Grattis igen! Vad glad jag är för er skull!! Jag är också glad för min skull att vi får dela denna resa igen! 😀 Lou är född 1.5 vecka före min dotter Astrid och nu är jag gravid med nummer 2 som är beräknad 8 januari! Hoppas allt är bra med er!

 • Anna skriver:

  Så kul!! Grattis ❤️ Jag har en tjej född maj 2018, älskade att följa dig då! Och nu är jag beräknad med nr 2 den 7 mars, hade 11/3 men blev flyttad på kuben ☺️ Så spännande!

 • Matilda skriver:

  Åh stort grattis till er! Vill gärna ha uppdateringar varje vecka <3

 • Hannah skriver:

  Har bf 10 mars! Också med nr 2 ? första född aug 2018

 • Sandra skriver:

  Tusen grattis! Åh vad roligt! Jag är i vecka 21 med mitt första barn och följde din förra graviditet (och vickans) slaviskt. Är astaggad på nästa poddavsnitt och att få höra mer om hur du mått!

 • Josefine skriver:

  Tänk om det blir på samma dag Ellie är född? ? Har ni tänkt på hur det blir om denna bebis kommer tidigt? Och ska Vickan och Erik ha Lou när ni åker till förlossningen? Grattis till er alla 4 (om man räknar med Loki) ❤?

 • Hanna skriver:

  Så spännande! Jag är i vecka 26. Så kul att följas åt! Sist fick du barn före mig men samma år också ??

 • Sandra skriver:

  Åh grattis!! Och fan vad kul det ska bli att följa, för jag har BF 20:e mars, haha!! JA till veckouppdateringar, är så kul att följa! :))

 • Amalia skriver:

  Först och främst grattis <3

  Jag skulle vilja att du pratar om hormoner, ifall du gråtit mycket, om du mått dåligt osv.

  Jag är gravid (första) i vecka 8 och är så jävla ledsen hela tiden haha. Inte ens ångest, bara gråter okontrollerat. Vore skönt att veta att man inte är ensam.

  Man känner sig ju helt psyko haha

  • Leoni skriver:

   Jag är ju inte Alexandra men ville bara säga att jag grät heeeela tiden första veckorna av min graviditet, över ALLT! En reklam på tv? Grät. Godiset slut? Grät. Var inte sugen på något men var hungrig? Grät. Ja och såklart om någon sa något med en viss ton eller bara.. ja, alltså ALLT haha!! Hon är 6 månader nu, jag har slutat gråta! Det går över! ? Kram <3

 • Alex skriver:

  Stort grattis! Jag är nyfiken på Lous reaktion om ett syskon, förstår hon så pass mycket? Hur reagerade hon i sådana fall? Och så undrar jag vad ni använde för skydd mellan graviditeterna? Förstår om sista frågan är för privat =)

 • Matilda skriver:

  Har ni köpt något till nya bebisen än/börjat förbereda?
  Vet ni könet på bebisen än?
  Vilken vagn skall ni köpa nu till nummer 2?
  Var det planerat?

  Grattis igen, så kul! All lycka och kärlek ?

 • Lone skriver:

  Gratulerer så mye!! <3 jeg har BF bare 4 dager før deg, med min første, så det blir ekstra gøy å følge deg denne gangen! Ja til masse gravidoppdateringer 😀

 • Mikaela skriver:

  Jag är så glad för din/er skull!!! ❤
  Det är så sjukt, våra första tjejer är födda med en dags mellanrum 2018 och jag har bf 12 mars 2020 nu! Ska bli så spännande att följa utvecklingen med dig ?

 • Sofie Breman skriver:

  Men gud vad roligt! Jag är också gravid med andra barnet i vecka 19 och har bf 11 mars 2020 och byter dagar på torsdagar ??

 • Essie skriver:

  Är tre veckor efter dig! Ska bli så spännande att följa <3

 • Mathilda skriver:

  ÄR SÅ GLAD FÖR ER SKULL??? och ja ja ja till veckouppdatering!! Stort grattis igen fina du?

 • Sofia skriver:

  Jaaaa till massvis med graviduppdateringar 😀 så himla glad för er skull 🙂

 • Anneli skriver:

  Åh stort grattis! Vad kul det ska bli att följa din resa. Jag är också gravid med barn nr 2 och har bf 1 april ? vore kul att höra mer om hur första veckorna varit, om det var planerat och vilka skillnaderna mot förra graviditeten varit! Varma kramar

 • Emelie skriver:

  Åh vad kul för dig, stort grattis! Jag väntar för tillfället mitt första barn och ser framemot att följa nån som är nästan lika långt gången som jag (v.22). Stort lycka till, vilken lycka! 😀 <3

 • E skriver:

  Men Altså fan va kulllll!!!! Så jävla pepp! grattis grattis!!! ❤️❤️❤️

  Är jättenyfiken på dina känslor nu när du ändå vet vad som väntar, hur känns det att bli 2 barns mamma och hur komme det sig att det blev så tidigt inpå? Alltså inget fel med det, men bara så nyfiken för jag minns den första tiden ( dem 6 första månaderna ) som riktigt tuffa och den tanken ligger mig så långt ifrån. Så vad känner du inför det och var det planerat? Omg så pepp!! <3 <3

 • Andrea skriver:

  Stort grattis! ?? Älskar att följa andra som är gravida, det är så intressant att se hur ett annat liv växer fram ?Jag tycker det är roligast att vet hur du mår och vad ni tänker kring graviditeten och så.
  Jag brukar hoppa över att läsa om bebisens utveckling och storlek, det känns som det har man läst så många gånger nu ☺️

 • Hanna skriver:

  Grattis!!!! Jag kommenterar aldrig på bloggar eller Instagram men vill bara säga att jag blev så himla varm i hjärtat och glad för er skull när jag såg bilden! Så så så kul<3
  PS. Er podd är det finaste vi har i det här landet<3

 • Elizabeth skriver:

  Asså GRATTIS!!!! Så taggad för er skull!. Jag undrar vad din bf hade för reaktion om det då var oplanerat eller om det var planerat. Asså vill bara veta allt lol.
  Grattis igen så glada för er!

 • Linnéa skriver:

  Stort stort grattis!?
  Ska bli väldigt roligt att följa ännu en graviditet, älskar att följa era dagar nu med Lou.?
  Jag har en son född i början på 2019 och nu är jag i v 18 med andra barnet, så vi matchar in även barn nr 2, så kul att ha någon att följa samtidigt som man själv är i det, och oxå att det är så likt i tid??

 • J skriver:

  Gud vad roligt!!!!! STORT GRATTIS!
  Följer din blogg ständigt och följer dig på instagram, du är en stor inspiration och en väldigt genuin härlig människa!!

  Var graviditeten planerad? Jag och min man har försökt nu sedan sommaren ( har gått på p piller sen jag fick mitt första barn i juli förra året), ingenting har hänt ännu och blir så ledsen över det även fast jag egentligen vet att det kan ta lång tid.
  Har du något tips??

 • Tina skriver:

  Gud va roligt, stort grattis!
  Skriv så mycket som du bara orkar om ALLT med graviditeten att göra!!! Jag väntar mitt första barn och är också beräknad i mars. Så jag läser mer än gärna om tankar, tips som kan behövas på denna mysiga resa i livet

 • Isabella skriver:

  Grattis!!❤️❤️❤️ Ska bli så kul att följa!! Jag har bf 21 februari med andra barnet? första född i oktober 2017❤️

 • I skriver:

  Så glad för din skull!! Ska bli så kul att följa denna gången med! Bästa du!!! Jag fyller år 11de mars och Håller tummarna haha! Mellan mig och min syrra är det exakt 2 år 2mån för hon föddes 11 maj haha ?
  Stor kram och stort grattis! ?

 • Amanda skriver:

  Åhh, stort grattis till er!
  Jag är också gravid och har bf 10 mars ?? Det är min tredje graviditet och vi väntar tvillingar den här gången ? Hur går dina tankar kring att Lou föddes tidigt? Vårt andra barn föddes också tidigt, vecka 33+4, och jag är rädd för att gå igenom en till prematurfödsel med neo, sond och allt vad det innebär! ?

 • Stina skriver:

  Åh vad kul. Väntar också min sndra. Blir en pojke 20 månader efter min flick. Nyfiken på om ni kommer ta reda på kön eller vill stt det ska bli en överraskning?

 • Emma skriver:

  Stort grattis!! Väntar oxå tvåan i mars, ettan född i april 2018 ☺️. Är även jag lite mer ”ensam” den hr gången, så jag kommer följa dig slaviskt ?. Intressant tycker jag att höra om skillnader mellan första och andra graviditeten, rent fysiskt, psykiskt. Lycka till med allt!

 • Anja skriver:

  Såå kul, grattis! Precis som med förra graviditeten har du BF ca en månad före mig, har en son född i maj -18 och väntar nr 2 i april! Extra kul att följa nu!! Kramar

 • Celine skriver:

  Så herlig med ny graviditet! <3
  Lurer på om du bruker en spesiell selvbruning nå når du er gravid? Og hvilken?
  Har dere vert på tidlig ultralyd for å se barnet ennå?
  Jeg selv er i uke 16 i dag, så bare tre uker bak dere! 😀

 • Pookie skriver:

  Var det planerat eller inte?

  Hur fick du reda på de?

  Hur berättade du för din pojkvän?

  Så glad för er skull!!!

 • Wilma skriver:

  Åhhh grattis fina du!!! Så kul med en till liten bebis och ett syskon till Lou❤️❤️ Min syster väntar sin första och är också beräknad den 11 mars 2020??

 • A skriver:

  Stort grattis! Dela med dig av så mycket som möjligt 🙂

  Varifrån kommer de fina byxorna?
  Kram

 • Maren skriver:

  Gratulerer så mye ? såå koselig! Gleder meg til å følge deg gjennom graviditeten denne gangen også?klem

 • dixylina skriver:

  Tajmat igen!! Min dotter är född jan18, gravid med nr 2 som kommer april20!! 🙂 Geattis till oss ha ha!

 • Erika skriver:

  Massa grattis vet ni kön eller ska ni ta reda på?

 • Siljemoller skriver:

  Så bra endå at din graviditet den här gången är bätre enn förra gången! Och tro inte at vi är trøtta på gravidprat sedan sist, alltså jag har längtat efter den dagen du skulde bli gravid igjen, haha! Så taggad för er? Sender i alla fall all kärlek til er, och gledar mig på at fölga resan❤️

 • Carro skriver:

  Sååå stort grattis ? vi väntar också nr 2, beräknat i april. Ettan kom april 2018 så väldigt likt dig ? jag undrar varifrån dina byxor kommer??? ?
  Kommer du få extra koller nu eftersom du födde för tidigt sist? (Jag födde med tidigt och sonen var väldigt liten så ska få ett extra TUL men inte mer än så..) kram!

 • Alexandra skriver:

  Är också gravid med nr 2, har bf nån dag innan dig! Min första är född i november -17. Ska bli kul att följa din graviditet! Kram från en annan Alexandra

 • Malin skriver:

  Så roligt, grattis! Jag väntar också mitt andra barn och har bf 10/3, kul att det är så nära! Jag kommer för övrigt också ifrån Umeå 🙂
  Hoppas du får må bra i graviditeten, jag har det riktigt tufft just nu med foglossning och det är inte helt lätt att hitta balans mellan att vila och att busa med en snart 3-åring.. Ska bli roligt att följa dig i vinter!

 • Isabella skriver:

  Berätta meeeer! Var graviditeten planerat? Om den var det, hur många ”försök” innan du blev gravid?

 • Sara skriver:

  Stort grattis, sååå stort och fint att få ge sitt barn ett syskon ❤️ Vi har 3 som är så tighta! Vill veta allt ?

  Grattis tusen gånger om ❤️❤️❤️

 • Lovisa skriver:

  Stort grattis !!!! Så glad för din skull!
  Finaste familjen !!!

 • Linnea skriver:

  Jätte stort grattis! ❤❤❤

  Jag är i gravid vecka 15, väntar mitt första barn ♡
  Har du sug efter något speciellt sen du blev gravid?
  Är du tröttare än vanligt? Illamående? Jag kämpar med mitt illamående.. (Tar gärna emot tips)
  Varit på rutinultraljud?
  Kram

 • Sandra skriver:

  Stort grattis!! 🙂 vart är de fina byxorna ifrån?

 • Madeleine Mattsson skriver:

  Grattis! Hoppas du får gå hela tiden ut och att du får ha en härlig graviditet denna gång❤️

 • Josefin skriver:

  Åh så kul. Grattis! Väntar mitt första barn och är i v.25. 🙂
  Har du börjat känt sparkar/rörelse än? Jag känner nämligen ingen än, så tråkigt 🙁

 • Amanda skriver:

  Stort stort grattis! ? vill så klart höra om allt, men är lite extra nyfiken på hur ni tänker med boendet? Kram och lycka till ❤

 • Louise skriver:

  Stort grattis!
  Jag väntar även jag mitt andra barn med bf 10 mars ? ska bli så kul att följa din graviditet när vi ligger såpass nära i tid! Tjohooo ?

 • H skriver:

  Jag är gravid i v.8 och är såå orolig och rädd för missfall eller att något ska hända. Jag försöker att inte tänka för mycket på det men kan liksom inte sluta. Har du varit orolig/rädd och vad gör du isf för att lugna dig?

 • Sara skriver:

  GRATTIS till er!! ?❤

  Undrar inget speciellt men vill höra allt som du vill dela med dig! ?

 • M skriver:

  Grattis! SÅ kul!
  1. Har ni gjort RUL?
  2. Ska ni ta reda på kön och isf får vi veta?

  Har själv tre barn med ganska exakt 2 år mellan varje. Så när äldsta fyllde 4 hade vi en som var 2 och en nyfödd. ?❤️ Såklart jobbigt i stunder men så kul för dem att växa upp tillsammans.

  Lycka till!

 • Nellie skriver:

  Stooort grattis! Skiljer exakt två år mellan mig och min lillebror, och det är guldvärt att få växa upp tillsammans! Lycka till med allt ❤️

 • Vilde skriver:

  Hej! Kände du tecken på att du var gravid tidigt, eftersom du kollade 4/5 dagar innan mens? 🙂
  /Hälsar en som gärna vill bli gravid men inte fått till det än <3

 • Angie skriver:

  Wow! Såg på instagram att du var gravid men missade att du var i vecka 19! Jag med! Är beräknas till 12/3. Haha blev löjligt glad för vet ingen som ska ha samtidigt som mig (även om vi inte känner varandra). GRATTIS!

 • Sandra skriver:

  Stort grattis! Jag är gravid i v.25 med mitt andra barn ? Kommer vara 1,5 år emellan storasyster och lillebror.

 • Ivana skriver:

  Stort grattis!! Hade precis likadant förra året när jag fick reda på att vi skulle få ett syskon i början på juli och fick hålla mig till vecka 21 ha ha ett helvete:-))) det är precis 2 år 1 månad mellan mina pojkar, bästa jag gjort, lycka till med allt!!!♥️

 • Emma skriver:

  Vill veta ALLT!

 • Emma skriver:

  Stort grattis fina du:)) underbart!! Undrar om ni har några namnförslag på pojke eller flicka? Kram å lycka till!

 • Nathalie skriver:

  Vaf fin du är ♥️?
  Har du fokuserat ngt på att stärka kroppen ngt innan ni bestämde att ni skulle försöka bli gravida igen? Isåfall hur har du gått tillväga då? ☺️

 • Trine skriver:

  Gratulerer så mye! Så utrolig hyggelig ?
  Jeg er gravid med tvillingjenter og har termin 16 mars ?

 • Jessica skriver:

  Grattis. Spännande med barn nr 2. Jag fick bebis nr 2 i maj. Vi hade bf med 2 år och 7 dagar men det blev tillslut 2 år och 19 dagar mellan systrarna. <3

 • Erica skriver:

  ???????

 • Linnéa skriver:

  GRATTIS???? har typ längtat efter detta, så sjukt?

 • Paulina skriver:

  Hur mycket för tidigt föddes Lou och vet ni varför hon kom tidigare än beräknat? Kommer du få extra kontroller under denna graviditeten eller hur ser bm på det och vad säger de?

 • Annelie skriver:

  Stort grattis! Ja till allt gravidrelaterat! Än är jag lite för ung för barn men gud va roligt det är att läsa om! Grattis igen till er allihopa!

 • Vs skriver:

  Sååååå kul, följt dig och hela din resa med Lou och även din syster och var så ledsen att jag inte var gravid samtidigt, men nu äntligen är de min tur med och blev så himla glad att läsa att det även är dags för dig så jag kan var med på ett annat sätt denna gången. Är dock inte beräknad förrän sista april så du ligger lite före 🙂 längtar tills min mage blir lila fin:) den lär väl oxå dyka upp om någon vecka 🙂

 • Lydia skriver:

  Vill veta hur du berättade för Victoria och hennes reaktion!!?

 • Elina skriver:

  Stort grattis!!! Såå roligt och ska bli spännande att följa med er denna graviditet också ❤️

 • Också Alexandra skriver:

  JAAAAAAA Grattis!!! Så sjukt kul, glad för er skull! Ska bli så kul att följa 🙂 Jag är i vecka 26, byter också vecka på torsdagar (blir vecka 27 nu).

  Det jag gärna skulle vilja läsa lite mer om är SPARKAR.

  Det enda jag oroar mig över nu är sparkar, att dom inte ska minska (minskade fosterrörelser du vet).. tycker det är svårt att ”lära känna” barnet och ha koll på sparkarna.. Så det får du gärna skriva om hur du tänker och hur du gjort med Lou som du skrev var väldigt lugn i magen 🙂

 • Danni skriver:

  Åh vad roligt!!! Vi har BF 27 mars, så kul att få följa någon 😀

 • Ronja skriver:

  Hej, jätte kul att följa din resa också! Fick min första i mars -18 och väntar nu andra till i maj -20. Så vi är lite i samtid också!
  Undrar om du kommer att dela med dig av vad det är för kön på bebis (om ni tagit reda på det såklart)?
  Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.