LITE FRÅN HELGEN

Tjena babes! Dags att bryta mig loss från endast preggotexter haha. TACK för alla kommentarer, kärlek, feedback osv <3 Så kul 🙂 Känt mig så pirrig och bortskämd av er i helgen. Känner mig också så himla lättad att kunna vara 100% ärlig, så kul. Har typ inte fotat något i helgen pga all fokus var på bilderna ni redan fått men lite har jag dokumenterat!!!! I fredags såg jag ut såhär, var ett par byxor från ASOS, tröja från Zara och Vanessas Faux fur för Dry Lake. Så gosig outfit! Jag skulle möta upp Sanne på lunch. Lyyyyyx!

Vi delade på en tryffelpasta med svamp på Eataly. Var så JÄVLA gott! Jag äter inte pasta så mycket nu pga får så himla ont i fingrarna redan men ibland är det värt det!!!

Tog en selfie i smyg när Sanne var på toa. Glömde såklart fota henne pga vi snackade så mycket. Måste bli bättre på det!!!

I lördags kom min killes familj hit och jag fotade ingenting förutom bilden med magen. Vi hade supermysigt iaf! Måste bara säga att dom här skorna till L var så dåliga, satte seriöst på dom 70 gånger typ. Ska investera i ett bättre par ”fina” skor hon kan ha på helgerna.

Igår kom Carro och Jonas över och vi körde pussel. Älskar ju pussel så det var en bra jävla grej!!! Vi käkade pizza (prova beställa/äta från brödernas, dom har ALLT) och bullar från Lillebrors bland annat och hade det riktigt gött. Idag är det tillbaka till bra mat (alltid lika tråkigt) efter en riktigt göttig helg!

Fick också nyss svar om att jag inte behöver operera mig igen och blev SÅ glad!!!! Jag skulle ju undvika lyft efteråt och det var så svårt med Lou så bävade för det igen samt att det skulle kunna spricka upp eftersom det är på magen som hela tiden växer. Nu har det gått 3 v och det ser ändå bra ut. Kommer säkert spricka upp lite i takt med graviditeten men ska iaf tejpa och göra det jag kan. Hälsan är nummer 1 så skitsamma med ärr brukar jag tänka. Blev jätteglad över samtalet i alla fall! Vi får se vad barnmorskan säger om träning och min moderkaka men funderar på om jag kan köra lite smått om några v. Efter 4-5 v kunde man träna nämligen! Vet inte vad kroppen kommer säga eftersom jag redan lätt får sammandragningar men ska lyssna på den iaf!!!!

5 reaktioner på “LITE FRÅN HELGEN”

 • lissel skriver:

  Men oh söta Lou ? hoppas du får en bra graviditet?? Och att lillen kanske håller sig inne några dat extra ?

 • Matilda skriver:

  Kolla in riktiga uggs eller inukii till barn, såå fina! Eller dr Martins till barn??

 • C skriver:

  du har sagt att du läser mycket, tex gällande Lous sömns osv. Har du nå tips på en bok som handlar om barnuppfostran? Min 1,5 åring har börjat slåss, skrika, vill göra tvärt om.. och jag vet inte riktigt hur jag ska bemöta detta.

 • Elina skriver:

  Kan du inte länka till dina byxor? De är så fina ! ?

 • Bella skriver:

  Jag är i vecka 39 och har såååå ont i fingrarna! Och svullen… antar att det har med kolhydrater att göra men har så otroligt svårt att inte hetsäta alla snabba kalorier jag ser! Säg att det suger försvinner efter ungen är ute ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.