FÖRSTA BESÖKET HOS BARNMORSKAN

Bilden är från igår men hade samma kläder på mig idag så ni får den istället haha! 🙂 Men idag var det dags för att besöka barnmorskan för första gången. Så kommer jag dit och får träffa… en annan barnmorska. Så tredje gången gikt i vecka 25 då, hoppas jag gillar henne!

Vi gick idag genom mina blodprov, fick också ny tid för ultraljud i december då vi ska se hur moderkakan ligger + mäta min tapp så att den fortfarande är lika lång (om den förkortas kan det sätta igång förlossningen tidigt och då behöver man hålla lite koll!). Ska också på nytt besök i vecka 25 då. Jag var helt hundra på att jag hade järnbrist men hade superbra värden så jag är ju bara jävligt trött av att vara gravid helt enkelt. Fick också veta att mitt vaccin för röda hund försvunnit sen förra grav så jag måste ta nytt efter förlossningen. Blev lite orolig för läste att det kan vara väldigt farligt för fostret att få det när man är gravid, och jag vet att en del är anti vaccin så jag hoppas risken ändå är liten att man stöter på någon med det! Blev också extra nojig för att resa. Jaja, det är säkert minimal risk.

Vi avslutade i alla fall med att lyssna på bebisens hjärtljud. SÅ häftigt! :’) Bästa tiden att vara gravid nu. Känns som det är nu ”det roliga börjar”.

Idag kikade solen fram lite(!!!!!!!) så jag tänkte försöka fota någon fin bild här hemma när det äntligen är fint väder. Håller på fredagspiffa mig lite så det passar ju bra ihop. Sen ska jag hämta Lou och vi ska köpa bullar! Så sugen på kardemummabullar i helgen. Mmmmmm….

6 reaktioner på “FÖRSTA BESÖKET HOS BARNMORSKAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.