FREDAG

Hej fina! Hur mår ni??? Vi mår bra här hemma. Äntligen lite sol. Har filmat/fotat samarbete nästan hela dagen. Undviker helst att jobba på helgen men ibland måste man. Det var äntligen ljust ute. Varit lite svårt i veckan!!!

Igår fick jag i alla fall ett samtal om att L var lite hängig så åkte dit direkt. Hon såg helt förstörd ut när jag kom lillan <3 MEN samma sekund som vi tog på ytterkläderna slog hon över till astaggad så vet inte om hon ville skolka men jag är iaf glad att hon mår bra haha! Busungen. Hon hade sovit skitdåligt natten innan så kanske var det. Jag blev iaf glad för lite extra fredagsmys med henne 🙂 Vi gick till Lillebrors och köpte bullar sen handlade vi för kvällens middag och massa frukt.

Försökte fota lite bilder som jag egentligen tänkte göra innan jag fick hämta L. Kolla bakgrunden haha! Känner mig lite töntig med magen så kanske ska chilla med händerna, men det är ju så skönt att äntligen ha nånstans att ha händerna 😉

Lagade vegofärs som blev SVINgod! Åt den med sötpotatispasta som va sådär. Men tycker ändå bönpasta funkar. Jag tog iaf anamas färs, gul lök, vitlök, champinjoner, tomatpuré, krossade tomater, timjan, basilika, oregano, lite soja, grönsaksbuljong, grädde, lite cayennepeppar, vanlig peppar och salt. Haha! Ganska lång lista men jag tycker verkligen om vegofärs när den smakar lite mer. Godkänt av hela familjen.

Lou åt tidig middag eftersom hon ätit dåligt på förskolan men tänkte att hon skulle äta igen med oss. Oftast funkar det men nu var det lite väl nära läggdags…

Slutade med att vi fick muta henne med cheeseballs och hon fick sitta i mitt knä så fick jag sleva i mig i sidled. Fan vilken harmonisk fredagsmiddag sa jag till min kille. Haha. Men på något konstigt sätt så blir det ändå mysigt när man bara är vi tre. Inget att stressa över. Kan dock bli lite stressad om man äter middag med andra och det blir kaos. L somnar ju 18.30/19 så då kan det vara skönare att äta lite senare. När hon blir lite större kommer middagar ihop vara obligatoriskt dock. Tycker det är dagens höjdpunkt som familj! Har en romantiserad bild av att vi kommer sitta och snacka och skratta. Kommer säkert bli så att ingen gillar min mat och allmänt kaos. Är dock extremt peppad på att bli en liten familj på fyra. Min målbild och drömbild i livet är vi fyra runt ett middagsbord. Blir helt varm av tanken!

Hade skönare kläder på mig (bor i dessa tights från h&m maternity men hittar dom inte online). Köpte nya toppar från Cubus, typ som sport-BH:ar och tog ut inläggen. Mina pattar blir ju som vattenballonger när jag är gravid och jag är inte alls bekväm i det så försöker bara trycka undan dom. Också mycket skönare än vanlig bh när man är helt öm 🙂 Tips om nån sitter i samma båt!

Helg = GODA SAKER! Fick dock så jäääävla ont i magen efteråt men det var fan värt haha. Har fortfarande ont. Men bullarna från lillebrors är seriöst min craving. Så jävla goda herregud. Ska kolla om vi hinner förbi där idag också innan vi ska hem till min killes brorsa + familj. Hoppas dom har kvar några vaniljbullar isåfall! Kokosvatten är en annan grej jag velat ha så mycket den här gången. Åt också upp all frukt jag la upp till oss haha. Ekologiska vindruvor är så satans dyrt men hur gott är det!!!!

Så började vår helg. Hoppas ni haft en bra start på helgen. Nu ska jag skicka in lite jobb innan L vaknar. Puss

6 reaktioner på “FREDAG”

 • Jennie skriver:

  ska ni bo kvar där ni bor när bebis kommer?
  trevlig helg!

 • Milena skriver:

  how cozy that looks like!!
  and your food always looks sooo good. how do you like the chickpea-pasta btw? you showed a chickpea and a bean pasta in your story and i wonder which one you liked better and which option for pasta you go to the most (like sweetpotato, chickpea, bean or…) ? :))
  oh and another question is is that the past (planned) pregnancy now for you? do you wish to have (only) two kids? because you said the picture of all 4 sitting on a table is your dream picture.
  have a nice rest of the weekend. xx

 • Julia skriver:

  SÅ gulliga bilder i det här inlägget på dig och Lou ihop eller hon i bakgrunden. Kändes så personligt och mysigt. Hoppas ni mår fint allihopa och grattis!

 • Jenny skriver:

  Vart är den vita tröjan ifrån som är omlott? ?

 • Sandra skriver:

  Åh känner igen det där med att man blir fler runt matbordet!
  Vi är numera fem runt bordet och hur kaos det än är ibland blir jag ändå varm i kroppen när jag slås av att alla tre kids är mina! Dom är 6, 4 och 3 månader ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.