SISTA DAGEN MED VARMA KLÄDER

Heeej fina! Hur mår ni? Jag mår bra men varit väldigt slut som jag skrivit om. Helt död av småsaker = vila vila vila. Igår var dagens mission i alla fall att spela in podden lite tidigt eftersom vi drar imorgon. Efter det åkte jag till Steffi och fixade nytt lashlift innan det var dags att gå hem. Började sen packa alla Lous kläder, hur skönt? Ska börja packa mina saker lite lätt idag sen göra klart allt ikväll. Hur som, vi käkade en snabb lunch mellan på Holy Greens. Jag tog den asiatiska salladen, så god!

Eftersom jag varit så SATANS trött har vi beställt hem mat i veckan och sket i att veckohandla. Kommer ha så mycket cravings på hemmalagat sen haha! Men jag hoppas verkligen jag får lite energi???? Trodde man skulle va pigg såhär mitt i graviditeten haha. Så besviken.

MEN idag ska jag spraytana mig och är så pepp på att få lite färg. Brukar ju använda BUS i ansiktet typ jämt men nu kör jag naturligtz och det är väldigt rosa blekt och grått typ, lite jämn gyllene ton på det hade suttit fiiiiint. Ska också ta med mig min BUS och en sån Dove med lite färg i och hoppas att jag kan va snygg en vecka utan att börja krackelera haha. Känner mig så tråkig och oinspirerande och trött så jag hoppas iaf resan ger mig en boost av energi.

Nu ska jag fixa på här hemma! Puss

3 reaktioner på “SISTA DAGEN MED VARMA KLÄDER”

 • m skriver:

  Men kanske tur att du bor i kalla Sverige ändå, hade du bott i Dubai hade du åkt i fängelse för barn utanför äktenskapet..

 • StrongerLife skriver:

  åh vart ska du ? Har missat det .
  Juste du är ju gravid också, har ju inte missat det men glömt. Vad kul!!!
  Fina du, trevlig resa

 • Victoria J skriver:

  Hej! Kommer du att lägga ut när du köper grejer till bebisen?
  Samt ett önskemål till podden eller live på insta, när du och Viccan julbakar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.