BFF

Heeej bloggen! Förlåt för sämst uppdatering men har bara internet på hotellet (svindyrt varje gång man köper hehe) så jag har inte använt mobilen så mycket alls!!!

Här kommer några bilder på mig, Lou och lilla kulan för några dagar sedan <3 Vi har hunnit med såååå mycket senaste dagarna, känns som jag varit borta en evighet. Dagarna i Preglife har aldrig varit så långsamma, haha! Har ätit så otroligt mycket mat och skit, att jag faktiskt längtar efter mina dadlar och grönsaker. Ligger just nu i sängen och äter kokosnöt och granatäpple istället för chipsen som finns bredvid. Jag har levt ut alla cravings jag kunnat föreställa mig. Mina leder gör ont, mina fötter har växt en storlek, jag har fått stickningar i armarna och jag andas tungt men fyfan vad gott allt varit. Nu är jag dock lite mätt på allt, perfekt tajming för nu är det inte så länge kvar här 🙂

Uppdaterar mer sen, ville mest bara kika in och säga hej!

13 reaktioner på “BFF”

 • StrongerLife skriver:

  Så vackra bilder!! Hon är så stor och fin och du med din kula, vilken fin familj det kommer att bli.
  Mycket jobb med två dock, det vill jag lova dig. Men har man rätt tålamod, en man som tar hänsyn till det man ber om och säger så ska det gå bra.
  Ser fram emot att få följa din resa.
  Kram

 • Johanna Grahn skriver:

  Så så SÅ FIN! <3

 • Lisa skriver:

  Hej! Ser magiskt ut! Var kommer din baddräkt ifrån? Kram

 • L skriver:

  Hur tänker du kring att resa till Dubai? Som jag förstått är det ett samarbete och du skall promota landet och få andra till att resa dit. Amnesty International har skrivit en hel del om detta och hur man kränker mänskliga rättigheter.

 • Sofia skriver:

  Varför svarar du inte på kritiken angående ditt samarbete med Dubai? Hur tänker du? Inte alls verkar det som.
  Det märks i podden också att du och Victoria inte är ett dugg smarta. Förlåt men jag säger det nu, har ni någon analysförmåga öht? Research? Då borde du veta vad som händer i Dubai. Usch!!!

  • C skriver:

   Men fy vilken elak kommentar! Inte kan du väl påstå att de inte är smarta. Du vet väl att de bara delar med sig av sånt de själva vill? Du vet väl också att deras bloggar inte är politiskt inriktade? De skriver om sin vardag, mode, mat, träning osv. Inte på något sätt kan man göra bedömningen att de inte är smarta. Jag håller givetvis med om att man kanske bör göra sin research, men trots det så har alla sin fria vilja. Jag tycker inte att någon är dum bara för att vi inte delar samma åsikter eller värderingar.

   • Sofie skriver:

    Gör man ett samarbete med Dubai så är man inte smart. Sanning. Även om de bara skriver och pratar om ytliga saker så borde man kunna tänka ett steg längre och inte ta emot en betald sponsrad resa till ett land som Dubai av alla ställen.

   • M skriver:

    Kan göra den bedömningen rätt fort jag med då jag försökt lyssna.. Men visst, alla behöver inte vara superintelligenta eller kunna analysera och förstå sin omvärld. Det kanske räcker att vara intresserad av mode och matlagning för vissa. Synd bara att de ska ”influera” andra när de har så lite koll själva kan jag tycka.

    • C skriver:

     Okej, men om det nu är så ni tycker, så undrar jag.. VAFAN GÖR NI HÄR O LÄSER? ? Haha i det här fallet är det nog ni som ”inte är smarta”. Ni spenderar tid o energi på människor som ni inte tycker är intressanta eller delar samma åsikter som. Det är väldigt dumt.

     • M skriver:

      Sorry men nej, skulle snarare säga att det är dumt att bara umgås/omge sig med människor som tycker exakt likadant som en själv. Rentav fördummande skulle jag säga att det är..
      Jag hoppas fortfarande att folks ifrågasättande av detta med Dubai har gjort att Alexandra ändrat uppfattning. Det om något skulle visa på att man faktiskt har lite brains.

 • J. skriver:

  Hur är det att flyga när man är gravid ? Behöver man lov från sin doktor för att få flyga?

  Härliga bilder! <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Inte såhär tidigt, tror det är efter vecka 28 det behövs från barnmorskan men minns inte helt säkert. Kolla!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.