GRAVID 2 – VECKA 21

Vecka 21 – avklarad. Nu är det vecka 22 så det är dags att sammanfatta veckan som varit 🙂

Bebisen: 24 cm och 360 gram! Börjar bli lite mer där i magen än bara en liten fjäder, och nu ska allt mest utvecklas. Magen var platt när vi åkte men nu är den allt annat än platt, haha! Tror den växt med en hel bebis sen vi kom hit 😉 Hemma äter jag ju ändå nyttigt på vardagar och försöker att vara snäll med magen men här blev det snäll med Alex istället. Har gått loss på bröd, socker, alla former av fett och kolhydrater och listan kan göras lång. Jag har njutit stenhårt men ser också framemot rutiner hemma eftersom magen mår mycket bättre då + bebisen får lite mer näring hehe.

Alex: Inga sammandragningar alls nästan! Helt galet skönt. Trodde det skulle bli kaos med allt fläng och promenerande här borta men det har verkligen gått SÅ bra, skönt. Dock har mina fötter svullnat ungefär en storlek, mina fingrar är svullna och även ansiktet. Det kanske är en kombination av värme och all mat men min kropp dunkar verkligen. Hoppas att det blir bättre hemma helt enkelt. Har också sovit skitdåligt här för Lou vaknar 04 svensk tid, så har mått lite illa. Men jag skulle ändå säga att jag mår bättre än vad jag trodde. Efter detta blir det inget mer flyg eller resa för den här morsans kropp.

En annan sak jag reflekterat över är att jag är SÅ mycket mer gravid nu än sist, jag känner mig liksom supergravid i kroppen och är bara i vecka 22. Som att kroppen återupptog där den slutade sist??? Hur ska detta sluta?

Den här veckans cravings har varit baklava big time, men nu har mina cravings bytts till granatäpple, äpple och morötter. Tror kroppen behöver det haha. Snart är jag hemma med nyttigheter i överflöd iaf 😉

4 reaktioner på “GRAVID 2 – VECKA 21”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.