ÄNTLIGEN HEMMA

Efter en otroligt smidig hemresa där Lou sov i 1.5 h på planet och sen inte lämnade sätet under resten var det en fröjd att komma hem! Försökte få henne att sova efter sina ”vanliga” tider direkt eftersom hon vaknat extremt tidigt svensk tid där borta. Vaknade först 04 av att hon ville upp men hon nöjde sig efter att vi bytte blöja och kramades lite, så steg hon upp 07 istället. FAN VAD SKÖNT!

Har sovit väldigt lite där borta jämfört med hur jag sover hemma. Hemma sover jag nästan alltid 8-9 h sen jag blev gravid så det var riktigt härligt att få sova ut inatt. Somnade 21.30 igår och då kämpade jag att vara vaken så länge, haha!

Igår när vi kom hem så blev det att beställa hem mat, lägga Lou och sen soffläge. Idag hoppas jag att vi har lite mer energi så vi kan hitta på något kul med lilla familjen 🙂 Såg att det skulle regna så vi får se vad vi gör. Haft det helt underbart men känns så skönt att vara hemma och tillbaka i rutiner också! Bästa känslan! Lou däremot… gick och hämtade sina armpuffar och sa ”bada bada bada” och ”maiiiiiii” som betyder vatten haha. Hon har lärt sig flera nya ord där borta både på svenska och arabiska. Hon hade det så sjukt roligt och det är en fantastisk ålder just nu. Igår började jag gråta i soffan för att jag vill pausa tiden. Insåg också att det är sista gången vi reser ihop med bara Lou, nästa gång kommer vi vara en familj på fyra. Det kommer förmodligen dröja väldigt länge tills vår nästa resa ihop, så det här blev ett litet avslut på en gammal era! Ser framemot det nya massor såklart men blev lite känslig bara.

Nu ska jag försöka hitta på någon god frukost till oss trots att vi knappt har något i kylen! Hörs sen! Puss

3 reaktioner på “ÄNTLIGEN HEMMA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.