POST VACATION

Alltid efter en resa känner jag mig typ tömd? Glömmer att fota, glömmer hur vardagen var och glömmer att jag har måsten. Igår startade vi dagen med en mysig frukost. Min kille fick sovmorgon så jag och Lou åt gröt (tog havregryn, banan som jag mosade, ikaffe, kanel, kardemumma och honung = asgott) och bröd min killes mamma kom förbi med. Lyx! Det var så sjukt mörkt hela dagen så jag kände mig så otroligt seg och konstig i kroppen. Vi lyckades dock ta oss ut en sväng. Käkade lunch på ett café bredvid och sen gick vi förbi lillebrors och köpte bullar sen avslutade vi på Ica och köpte hem massa frukt. Har inte lagat mat eller orkat handla sen vi kom hem. Tänker att livet får börja igen på måndag 🙂

Lou var så gullig igår. Höll låda hela dagen och det känns som att hon är glad att vara hemma med alla sina vanliga saker. Hon hämtade kläder att klä på, ville läsa alla böcker samtidigt, målade och sjöng. Hon har också blivit trotsig som fan, tror att det är för att vi lät henne göra typ allt hon ville där borta så igår blev det några ”diskussioner”. Den här lilla damen kommer komma långt i livet. Hon försöker redan alla tricks hon har för att få sin vilja igenom. Älskar att hon är så bestämd även fast det kommer ge mig många gråa strån. På tal om gråa strån. Är det bara jag eller har nån annan åldrats typ 7 år på 1.5 år sen dom fick barn? Hahaha! To be continued med två….. 😉

6 reaktioner på “POST VACATION”

 • Malia skriver:

  extremely random question but does lou manage to eat as much as you do? i see she got 2 slices of bread and a full bowl of oats just like you (maybe her bowl was a bit smaller but still) 🙂

 • Sara skriver:

  Jag har en son på två år och en dotter på två månader, själv är jag trettio år men både känner mig och ser ut som fyrtio ?
  Gråa hårstrån, dassig hy, konstant trött och virrig.. Men ändå världens lyckligaste!

 • Sofia skriver:

  Brukar skämt om att jag åldrats 10 år extra sen jag fick mina två barn ???

 • Vs skriver:

  Såå lik lilla Lou börjar bli dig . Gullungen!

 • Erica skriver:

  Kroppen Har ju åldrats 50 år typ ? har inte kommit igång med någon träning eller motion ännu fast det är 14 månader sen tjejerna kom till världen.. tiden går ju fort som fan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.