HEMMAFIX

Fått så många frågor om detta set så passade på att fota en bättre bild idag när jag liks hade ställt spegeln i bra ljus, hehe 😉 försökte posera så jag rymdes i spegeln. Det kommer i alla fall från ASOS Maternity och jag har hittat massa fint där! Skulle ni vilja ha lite mer bilder på vad jag har på mig?

Dagen blev en riktig fixardag. Antar det är boandet som satt igång. Jag rensade min garderob och fixade mellan jobb! Efter det hämtade jag lillan och sen gick vi och handlade. Jag lagade mat sen åt vi tillsammans innan min kille kom hem från jobbet och hängde med L innan hon skulle sova.

Den här pastan blev så otroligt god. Eller ja såsen. Jag tog 6 st chorizo med kycklingkött (såg att de fanns några vego också men vågade inte gambla, tipsa gärna om ni smakat nån god!), 4 vitlöksklyftor, 3 dl passerade tomater, 3 msk tomatpuré, 2 tsk sambal oelek, 1 dl vitt vin som jag glömde skriva på insta, 1 kruka timjan, 3 dl grädde, 1 grönsaksbuljong, torkad oregano och basilika, fryst persilja och så salt och peppar. Stekte först vitlöken i olja, la till körven och sen på med allt annat och lät det gotta in sig rejölt eftersom vinet gjorde den rätt blöt. Tog inga mått så det ovan är ungefärligt, ni får smaka av och prova!!! Det blev lagom hett och sjuuuukt gott tyckte hela familjen.

Resten av kvällen har jag kollat vinterkläder till Lou och ska snart beställa. Så sjukt kallt ute ju?! Hon tar ALLTID av mössa och handskar så tänkte köpa en sån baklava eller vad det heter, haha, ni fattar hoppas jag. Och eftersom vi bor i stockholm så blir det fodrade stövlar-ish som håller torrt och varmt. Tänkte köra ännu större storlek så tjocksockar ryms. Tipsa om ni har något lifehack!

Har också hunnit kolla massa videos på Lou som liten och började gråta pga hon aldrig mer kommer va min lilla bebis. Herregud alltså den här tiden är magisk och jag vill bara pausa allt. Förut kände jag mer att jag ville få bebistiden överstökad och två snabba barn, men nu känner jag att det här är fan livet och jag älskar det. Jag har insett att jag älskar bebisar och småbarn väldigt mycket. Jag hatar att inte få sova en hel natt men jag älskar fan att gosa villkorslöst och överösa med kärlek. Jag är så redo att ha en liten rackare hos mig igen men samtidigt är jag typ lite ledsen att det inte är Lou igen om ni fattar? Det kanske inte är så konstig känsla eftersom jag inte har någon relation till filuren i magen än. Lou kommer liksom vara mitt stora barn föralltid nu! Ja jag förstår att jag är hormonell när jag skriver detta men den känslan är lite jobbig. Jag tror jag har separationsångest från att bara ha ett barn till att ha två även om jag är otroligt peppad på det. Jag hoppas min graviditet blir längre så har jag god tid att förbereda mig mentalt i alla fall 🙂

Nu fick ni lite kvällstankar från mig. Jag har varit så otroligt stabil so far så det är skönt att få vara lite hormonell haha! Nu ska jag kolla klart kläder för L innan jag hoppar i säng. Hörs imorgon!

30 reaktioner på “HEMMAFIX”

 • Anna skriver:

  Förstår dina tankar! Jag kände sorg ett tag när jag var gravid med nr 2 .
  Dottern var bara 11 månader när sonen kom och till en början var det så .. konstigt . Hon som var min lilla bebis blev plötsligt så stor . Men det gick snabbt över och att sedan se dem ihop och se ett band växa sig starkare var helt fantastiskt . Kram ❤️

 • Amanda skriver:

  Hälsans köks vego chorizo är faktiskt sjukt god! Den är väldigt mild dock och smakar såklart inte som riktig chorizo men absolut super god att äta oavsett ?

  Relaterar verkligen så mycket till dina känslor! Är gravid med min andra bebis i v.22 och jag har så svårt med tankarna och känslorna kring att min 1,5 åring ska bli så.. stor? Ibland känner jag sorg över att han måste dela på mig och sin pappa med ett syskon, han förtjänar att ha all vår uppmärksamhet! Ibland tvärt om, hur roligt han kommer ha med lillasyster när dom är äldre med bara 2 års åldersskillnad. Saknar min lilla bebis som jag redan haft och har så svårt att förstå hur jag ska älska någon annan lika mycket. Kan ju bara tänka på min son när jag tänker på den typen av kärlek!
  Ibland är det svårt just nu, när allt är ovisst. Jag är säker på att jag, och du, kommer känna att det är helt perfekt när bebis 2 kommer till världen! All oro försvinner – och byts ut mot ny för vi är trots allt föräldrar ??‍♀️?

 • Ellen skriver:

  Dessa fodrade gummistövlar från Viking är ett måste under vintern, varma och vattentäta. Vi kompletterar med ett par rejäla vinterkängor också, men när de klär på honom på förskolan har han alltid stövlarna från Viking på sig (typ 0° till -4° här nu) så de verkar föredra dem.

  https://www.jollyroom.se/barnskor/vinterskor-kangor/viking-ultra-2-0-vinterstovel-black-grey?gclid=EAIaIQobChMIqf2SzITV5QIVkQ8YCh1pTArwEAQYASABEgKAO_D_BwE

 • Mia skriver:

  Kan tipsa om Peas of Heavens vego-chorizo,den är färsk och jättegod faktiskt! Kan vara skeptisk också men det va bra konstisens och god smak

 • Emma skriver:

  Dessa vantar från Didriksons med dragkedja (lättare att få in tummen) samt resårband att dra åt så att dom sitter kvar. Plus att dom är långa och går upp över armen. Super bra!!

 • Sofia skriver:

  Jaaa! Gärna tips på kläder:D oxå gravid med bebbe nr 2 och behöver mer mamma vänliga kläder:p kram

 • Ida skriver:

  Hej Alexandra!
  Det verkar som att du inte tänker svara på kritiken du fått om Dubai? Kanske kan du istället skriva ett inlägg om hur du ser på klimatkrisen? Idag berättar flera stora dagstidningar om att 11000 forskare är överens om att klimatkrisen är ett faktum. Samtidigt verkar du konsumera dom aldrig förr och flyget utomlands. Hur ser du som blivande tvåbarnsmor på din egen klimatpåverkan och den värld som dina barn kommer få växa upp i? Stör det dig att din livsstil kommer bidra till den globala uppvärmningen med stigande havsnivåer, extremväder, krig och pandemier dom följd?

  • Mia skriver:

   Tycker Alexandra är typ en av de få influencers som flyger väldigt sällan. Dom festa åker ju på weekend resor hit och dit varje månad.

   • Ida skriver:

    Alexandra flyger sällan?
    En titt på hennes Instagram visar att hon på mindre än två år varit i Dubai tre gånger, Australien en gång och Marbella en gång. Det är minst tio långa flygresor! Kallar du det lite?

    • E skriver:

     Hon har själv sagt att hon och hennes familj numera bara åker utomlands en gång per år och att hon nu inte ens vet när nästa resa blir, det är väl en klar förbättring?

     • Ida skriver:

      Hon var ju bokstavligt talat ute och flög för bara några dagar sedan? Och även i våras var hon ute och flög med familjen. Nu får hon ju snart inte flyga längre då hon är gravid.
      Men visst, vi får hoppas att Alexandra slutar nöjesflyga, överkonsumera samt uppmuntra andra till onödig konsumtion så kanske det finns lite hopp för henne barns framtid på planeten.

    • Alexandra Bring skriver:

     Jag har rest mycket tidigare men nu reser vi en gång per år (vi reste i oktober istället för början på nästa år pga min graviditet) och har ändrat mina kanaler så det ska gå hand i hand med detta. Det är självklart bättre att inte resa alls men med tanke på mitt yrke håller jag mig ändå hemma väldigt mycket! 🙂

 • Rebecca skriver:

  Viking ultra, dom är grymma! Funkar till -30, vi har haft dom alla vintrar till båda barnen, köper alltid ett par vinterskor också, men använder bara stövlarna! Inga sockor behövs ☺️ Bor i Dalarna!

 • m skriver:

  Har du testat Sorunda korvfabriks vegetariska korvar? Sjukt goda! Finns som chorizo bla.

 • Malin skriver:

  Hej! Alltså, vi ska flytta om ca en månad och behöver renovera typ allt, jag är så sugen på ett grått kök med marmorskiva och samma som stänkskydd. Men har blivit varnad om att ha marmor eller andra ljusa stenar då de lätt kan bli missfärgade om man råkar spilla tex tomatsås eller curry eller så på dem. Men jag ser att det har skvätt lite på din bild haha, så undrar bara om det är så känsligt som folk varnat om? Känns så tråkigt att behöva ta typ svart bänkskiva liksom…
  Du är bäst! <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Vi har som du ser på bilden ingen perfekt bänkskiva MEN inget som stör mig alls och vi har inte fått någon fläck av såser då äter ändå Lou på vårt marmorbord varje dag också. Jag har alltid tänkt att det där är lite överdrivet men beror nog på hur känslig man är ?

  • Maria skriver:

   Tips är att istället välja kompositsten eller granitsten som ser ut som marmor då de är mycket tåligare i kök. Marmor är mjuk Sten och drar därför åt sig all form av vätska ner i stenen vilket lämnar fula fläckar som aldrig går att få bort.

 • Kajsa skriver:

  Du får gärna dela med dig mer av klädtips! 🙂

 • Caroline skriver:

  Nej men alltså du MÅSTE testa anammas vegochorizo. Finns typ bara på Coop men den är så jävla god. Tjock, köttig och stark <3

 • C skriver:

  Haha ja alltså jag får sjuk separationsångest bara av tanken (tänker på det ofta ?), är alltså inte ens gravid med tvåan än (ska snart börja försöka). Blir helt gråtmild och känner mig redan otillräcklig mot dottern. Men vill så gärna ge henne syskon med ca 2 år mellan.. & är ju sugen såklart men ja, mycket blandade känslor!

 • Karin skriver:

  Haha BALAKLAVA, sötunge??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.