SIDEBOARD-ISH

Många som efterfrågat mer bilder på hur det blev hemma. Vi har alltså inte gjort så mycket mer sen vi (min kille) monterade ihop stommarna som är IKEA köksskåp + fått hjälp att skära ut en skiva att ha ovanpå eftersom det var fel mått på töckskivan. Vi måste bestämma vad vi ska göra av det dock. Tror fan vi behåller skåpet i vitt? Är så sjukt stort haha! Men gud vad det ryms mycket. Vi har tjena-lådor i den med allt sorterat sen typ presentpapper, hundgrejer, spel osv osv. Ja ni fattar! Vi ska dock skaffa något det kan stå på så det kommer upp en bit (just nu är det två av Lous böcker) och några slags knoppar.

Idag kom vårt matsalsbord! Äntligen. Så svårt att få tag i rätt mått så nu kan vi använda matsalen rätt. Ska visa er när den är klar. Vi ska försöka få ihop allt till nån slags stil också. Just nu har vi typ åtta olika stilar. Plus att bordet är jävligt stort. Och svart. Tycker det kan vara så svårt att få ihop allt enhetligt därför kör man helst safe. Ni får se när det börjar bli någon slags ordning iaf 🙂 Vi har verkligen investerat i kvalitativa möbler som vi ska kunna ha länge. Stolarna är min killes drömstolar och dom kostade fan satan så nu hoppas jag att vi kan sitta i dom väldigt många år. Ville helst ha ek i färg men eftersom vi försöker tänka lite praktiskt så blev det svart med två barn. Vi spillde första dagen vi fick hem stolarna så det var nog lika bra….

9 reaktioner på “SIDEBOARD-ISH”

 • Sandra skriver:

  Idag kom jag äntligen till skott och skulle beställa nya glasögon.. men neeeej din rabattkod hos misterspex har gått ut ? Kommer du ha samarbete dom igen? ?

 • Sofia skriver:

  Riktigt snyggt! Kan tipsa om prettypegs.com, finns massa snygga ben och knoppar osv till Ikeas möbler!!

 • Johanna skriver:

  Snyyyyyyyggt!! Vill se mer! 😀

 • StrongerLife skriver:

  åh jag älskar att se inredningsbilder och speciellt från er som har så bra och fin smak.
  fler såna inlägg!

 • Petra skriver:

  Vad hände med ditt samarbete med jotex som du var ”sååååå stolt över” och hade ”längtat så”? Möblerna såldes av oförskämt snabbt? Jag är så imponerad över hur ni så kallade influencers lyckas med att lura läsare, samt att ni inte tål minsta kritik? Usch! Kommer inte lita på några andra samarbeten du gör.

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag älskar jotex och har fortfarande kvar massor från dom hemma MEN just bordet hade dom tyvärr inget större och det blev för litet för oss när vi samlas alla på helgen. Det var därför vi bytte till ett större och även till nättare stolar för att vi ska rymmas 14 pers runt vårt bord! Jag luras absolut inte men om det är din uppfattning av influencers kanske du helt enkelt inte borde följa någon som påverkar dig negativt. Kram!

 • Sabrina skriver:

  Så snygg lösning! Jag undrar är det en stenskiva ni har på? Hade blivit så tacksam om jag fick svar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.