LILLASYSTER

Jag har ett helt inlägg om helgen som varit (checkade ut lite och umgicks med vänner och familj non-stop) men vill ändå börja med att skriva att Lou ska få en lillasyster :’) Försökte komma på ett bra sätt att dela nyheten men det är så mörkt här hemma så svårt att fota något och sen fick jag prestationsångest haha. Hatar när saker ska vara uppstyrda i sociala medier, får alltid ångest av det. Så tog en gammal bild och delade nyheten!

Hade självklart blivit lika lycklig om det var en pojke, MEN nu när jag vet att det är en liten tjej inne i magen känns allt annat konstigt och det känns som det enda självklara. Klart Lou också ska få en syrra att ha genom livet <33333 Finaste som finns och jag hoppas att dom kommer vara bästisar! Det är också lite betryggande att jag vet hur det varit med en tjej so far och behöver inte byta blöjor annorlunda haha. När vi fick reda på det blev vi så himla glada och det kom en liten tår i ögat. Det är så mycket mer verkligt när man vet lite mer om lillis i magen. Nu är min bild dock att hon kommer se exakt ut som Lou och vara som Lou, men det kommer såklart inte vara på det sättet.

Så nu slipper jag oroa mig för att försäga mig haha! <3 Vi fick reda på könet redan i vecka 12 tror jag. Gjorde NIPT tidigt. Dagen innan vi fick det samtalet hade jag varit inne på SÖS och varit nästan säker på att det var över, så lättnaden efter det kombinerat med att vi fick veta mer om vår dotter gjorde oss helt uppe bland molnen. Ska bli så roligt att få följa Lou och lillan i deras uppväxt. Är föralltid så tacksam att L får ett syskon och att jag får gå genom denna magiska stora resa igen och jag har aldrig tagit det för givet. Jag njuter varje dag och tänker att det kanske är sista gången det händer mig!

<3

9 reaktioner på “LILLASYSTER”

 • Amalia skriver:

  Var gjorde ni NIPT? Var din upplevelse bra? Ska också boka nu ich är osäker på vart man ska i och med att man måste boka det privat 🙂

  Tacksam för svar mvh en gravid satis

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaa det gick extremt fort och dom var väldigt gulliga 🙂 plus man bokade tid online haha (perfekt för introvert) hos Vasamamma! Gjorde på bb stockholm sist men då dröjde provsvaren lite längre. Inte säkert att det beror på det men!

 • Amanda skriver:

  Gud så roligt! Stort GRATTIS till er som ska få en till liten tjej och särskilt till Lou som ska få en lillasyster!!
  Har BF dagen efter dig, också med en liten tjej! Så himla roligt då jag redan har en pojke!
  Grattis igen!!

 • StrongerLife skriver:

  åh men grattis!!!
  det är klart man blir glad oavsett kön i slutendan men shit vad kul ändå att det är en flicka.
  Jag har två tjejer, med 16 månaders skillnad (även kallade pseudotvillingar) och de är bästa vänner verkligen.
  Det har de alltid varit men sen har vi lärt de att ha mycket kärlek och respekt för varandra också. Familjen först, sen vänner.
  har man en fin grund som man tror på och är stark så går det även över till barnen.
  De kan vara små rivaler ibland men 80-90% av tiden är de bästa vänner och otroligt fina mot varandra. Jag kan inte vara mer tacksam för hur vi har det.
  Det har dock varit tufft, så ha mycket tålamod med att ha två små på samma gång. Kram fina !!

 • Lisa skriver:

  GRATTIS TILL LILLSYRRAN ? kan du inte dela med dig av det där pojknamnet du har nu då som du nämnt i poddis som du var så rädd att någon annan kollega skulle ta. ? Så jävla nyfiken

 • Karin skriver:

  Stort grattis!! Vad roligt! Har ni tänkt nåt på namn? Vill ni ha ett kort namn på lillasyster också?

 • Evelina skriver:

  ÅH GRATTIS!❤️???
  Så avis på dig som är gravid igen, bästa någonsin!! ? Så fint med ett syskon. Längtar redan (har en 4 månaders) även om jag var uppe i natt ???
  Kram!❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.