HELG GENOM TELEFONEN

I fredags började dagen med alla 79 lager kläder som nu behövs. Lou tar alltid av sig mössan så vi har börjat med balaclava under så äntligen funkar det! Sen när vi ska gå nånstans eller klä på oss har L börjat lägga sig sådär på golvet som en kokt spaghetti. Jag har inte någon kontakt med mina magmuskler längre så det är i princip omöjligt för mig. Så vi börjar klä oss ca tjugo min innan vi ska gå. Beställde iaf vinterkläder till Lou förra v så då blir det lite enklare! 🙂

Varje morgon går hon till soptunnan på gården och kollar om det finns nåt gott. Haha! Som tur är har hon tumvantar som gör att hon inte kan greppa något typ. Tummen åker aldrig in bra så tror dom är lite små haha.

Jag köpte pepparkakor och blev så SJUKT sugen på den här tuben. Bästa av allt? På tub är det good to go fast man är gravid. LYCKA

Min favoritpose haha. Gud vad jag är besatt av min mage. Imorse var den typ platt och jag kände ba kom fraaaam. Så kul att få uppleva det. Tänker ofta på att om detta är sista gången jag är gravid så njuter jag till max av det iaf.

Hämtade Lou och sen kom Ida hit med Elvis! <3 Jag gjorde tacos samtidigt som barnen gjorde kaos haha. Men för varje gång man ses med barn går det lite lättare att prata 😉 Gjorde tacos på vegofärs och det smakar typ exakt som vanligt. Tips till er alla! Enkel sak att byta ut. Min svärmor smakade det också och märkte ingenting. Minsta man kan göra 🙂

Lou och Elvis lekte så bra ihop <3 Fick såklart en matleverans mitt i allt också haha. Alltid allt på samma gång! Dom levde rövare så kunde vi sitta och käka.

På lördagen var min svärmor hos oss så medan hon hängde med Lou passade vi på att förbereda för kvällen. Allt är så enkelt och går så snabbt när man kör solo i köket utan en som skriker mat och upp och mera haha!!!! <3 Gjorde iaf mammas focaccia (recept) och det blev supergott.

Min kille lagade en gryta med messmör i. Han skar upp skav av kött och sen massa champinjoner i. Jag är ju inget fan av kött just nu så jag åt sås och champinjoner med potatis. Asgott dock!!!

Sen kom hela familjen och vi testade vara 14 pers runt nya bordet och det gick toppen. Skönt! Tror vi kommer vara hos oss på julafton och hur skönt att slippa dra upp massa extrabord osv. Dröm.

Myste runt i pyjamas i helgen och det är livet. Den här kommer från Gina! Så fin!

Igår var det farsdag! Vi lät pappa (asså Lous pappa haha) sova ut och gjorde ordning kaffe och banangröt tills att han vaknade 🙂 Efter det gjorde vi ordning brunch för Kenza, Nikola och Aleks som ville äta min killes pannkakor. Passade perfekt med farsdag! Det var så sjukt gott alltihop. Vi gör så god brunch ihop haha. Jag gjorde pizzabullar och sen tog vi fram snickers från dagen innan. Mmm.

Igårkväll skulle vi dra till min killes pappa men jag var så över efter allt i helgen så jag och L stannade hemma. Hon var också helt slut! Sen kom min kille hem och vi kollade solsidan och Helenius hörna innan vi gick och la oss.

Så härlig helg med massa mys och fina människor. Idag kände jag mig typ bakis och lite spänd i magen så jag har verkligen tagit det superlugnt. Sov ut imorse så min kille lämnade Lou men råkade sova när dom gick så nu längtar jag tills jag ska hämta henne <3 Slängde in alla rester från vår taco i en form så ska köpa Creme freiche, Philadelphia och lite riven ost att lägga över och köra in den i ugnen som middag ikväll. Enkelt och så gott sätt att äta tacorester! Försöker beställa hem mat för veckan men har noll inspo på vad vi ska äta men kommer säkert på något bra. Puss

5 reaktioner på “HELG GENOM TELEFONEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.