MATSALEN NEW IN

Kolla vilken härlig vy det börjar bli in mot matsalen 🙂 Lampa och bord på plats och har beställt allt annat. Ni får se bättre när allt är på plats men kunde inte hålla mig från att visa lite! Tycker alla våra rum i lägenheten börjar gå ihop lite genomgående. Härlig känsla. <3

Behövde en lite detox från sociala medier igår. Eller ja var lite aktiv men inte som jag brukar! Behövde samla tankarna lite och jobba på inre harmoni. Idag känns det bättre. Har fortfarande en liten klump i magen men den är mycket bättre idag. Tydligen sjukt vanligt med oro under graviditeten i alla fall men försöker att vara lugn för bebisen. Vädret hjälper nog inte direkt heller? Hoppas på lite ljusare dagar snart.

Idag ska jag träffa Vickan och Sanne och käka lunch. Så mysigt! Efter jag hämtat Lou tänkte jag att vi ska rensa lite i hennes garderob. Hon har börjat växa ur vissa kläder och jag har skaffat nya i 92 så nu börjar det bli trångt i garderoben. Känns inte alls lika jobbigt att rensa nu när jag vet att vi får plocka fram allt till syrran sen!!! Skönt att fixa lite hemma i alla fall. Alltid skön känsla. 🙂 Igår kom vår beställning på alla vinterkläder osv också plus massa fina julkläder. Så pepp på december. Ska klä henne juligt varje dag haha.

10 reaktioner på “MATSALEN NEW IN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.