FREDAG GENOM TELEFONEN

Började dagen med att ta på lillan nåt annat än regnkläder. Hennes nya vinteroverall! Den kommer från Babyshop och märket Kuling. Kan verkligen rekommendera det märket. Tycker det är sjukt bra kvalitet och bra pris. Gjorde henne också lite fredagsfin med tofsar och lite roligare kläder. När hon såg sig i spegeln kollade hon på sig själv och sa WOOOW. Så gulligt. Hoppas hon alltid kan se p sig själv så <3

Såhär såg jag ut igår. Mötte upp Vickan för några ärenden! Jag har haft den här jackan varje dag i veckan. Den kommer från Kappahl och jag älskar den här modellen på jackor. Så gosig! Skorna är från Nelly och mössan från Nakd. Supermysigt.

Vi åt lunch i k25 och jag tog en vegetarisk rulle från snack bar. Så jävla gott! Den kan jag tipsa om. Det är med kikärtskroketter (tror dom kallade dom det haha) och den är helt perfekt. Mmm.

Påväg hem såg jag en lampa vi beställt från &tradition (samma märke som vårt matsalsbord) och tycker den är så himla söt, kul att se den live tills vi får hem den. Det märket är helt klart en ny favo när det kommer till inredning!

Efter att jag kom hem så hängde jag med L, fixade lite hemma och gjorde fredagsfeeling. Vi beställde hem middag och varje fredag så käkar vi middag tillsammans hela familjen. Vi försöker äta ihop alla tre på veckodagarna med men ibland kommer saker mellan, men fredagar är obligatoriska. Jag åt sushi, min kille en bowl och Lou fick ångad lax med ris och edamame. Maten kom från Itamae Izakaya. Så gott. Lou älskade sin mat men även min sushi? Hon åt t o m ingefära och tyckte de va jättegott. Våran lilla allätare. Sjögrässalladen var dock ingen favo haha. Men det är typ bara jag som är besatt av det?

När kvällen kom bytte jag om till pyjamas. Denna kommer från Gina Tricot! Fick massa frågor om den. Köpte även med godis hem från Candy House (mmm) och ställde fram popcorn och chips till fredagsmys efter vi lagt L. Vi kollade Idol och sen fotbollen. Heja Sverige som tog sig vidare till EM!

Nu – lördag. Idag ska vi hem till Vickan o Erik innan vi ska dra iväg på kalas. MYS!

10 reaktioner på “FREDAG GENOM TELEFONEN”

 • Sofia skriver:

  Älskar också kuling! Så mycket fint, och som du skriver bra kvalite till bra priser 🙂

 • Kristin skriver:

  Är det inte sjögräs (alger) man ska undvika som gravid? ?Jag ber alltid om att ta bort den på min mat (eftersom jag fortf ammar). Tycker iof ändå inte om den ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Livsmedelsverket sa att de va ok men att man ska undvika det i form av kosttillskott och stora mängder. Sjukt bra sätt att få i sig omega-3 tänker jag haha men kanske inte ska överdriva nu. Jag älskar det. Måste dock kolla lite fakta om hur bra det är för miljön men tänker att de borde va ett bra alternativ när det är så överfiskat??

 • Stina skriver:

  Förstår om detta är en privat fråga och du behöver inte svara. Men undrar om du gjort botox? Tyckte det såg ut så på bilderna i läpparna och kindbenen men jag är ingen expert, aldrig testat själv. Tycker det är galet hur vanligt det blivit med ingrepp samtidigt som jag ändå tycker det är upp till var och en. Men komplext ämne, skulle vara jätteintressant att höra din och Victorias åsikt kring detta i er podd 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag har aldrig gjort något med mina läppar eller kinder! Kul att ens största komplex när man var liten blev något folk betalar för i vuxen ålder haha!!

 • Bea skriver:

  Din pyjamas, är den bara en pyjamas för gravida eller vet du om de har den även för icke-mammor?

 • Johanna Grahn skriver:

  Är också helt besatt av sjögräs, bara mular in allt jag kommer över. Sjögräschips är magiskt!!!!

 • Jessica skriver:

  Hi!

  What has happened to bring sportswear? Have you finished with the project and what happens if I still want to purchase stuff from the website?

 • Stephanie skriver:

  Kommer du ihåg vilken storlek Lou hade i den overallen? Tänkte försöka köpa overall till min tjej inför nästa vinter redan nu ? Så jämför lite ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.