FAVORITEN

Kolla den här lilla donnan <3 I lördags skulle vi på kalas så L var kalasfin med tofsar. Försökte ta bilder ihop men går bara om man tar upp och har fast henne annars löper hon haha! Vi hade en jättemysig helg i alla fall och som varje måndag känns det lite tråkigt att lämna henne på förskolan.

Jag började veckan väldigt lyxigt i alla fall med en gravidmassage. Unnade mig typ ingenting förra graviditeten och stressade ihjäl mig. Nu tar jag det lugnt och låter saker ta sin tid. Tar bara på mig så mycket jobb att det fungerar bra! Många som frågat om mina träningskläder men helt ärligt känns det inte aktuellt just nu. Jag tänkte köra igång men sen blev jag gravid och jag vet hur mycket det stressade mig förra gången och hur ofta jag vaknade med gråt i halsen pga det, så nej. Karriären får vila lite för Alex. Precis som med Lou vill jag ta mig den här tiden och inte se tillbaka på den som en stressig period utan något mysigt. Lärt mig mycket sen sist!

Ikväll ska jag ut och käka middag med mina kompisar Vickan & Mimmi. Ser så mycket framemot det <3 Får passa på innan jag kommer in i att alltid vara hemma igen.

10 reaktioner på “FAVORITEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.