LOUS RUM

Många som bad om fler bilder från Lous rum efter jag visade garderoben! Det ser typ ut som innan förutom att vi tog bort klädskåpet. Det är ju också för att vi ska rymma ett barn till i samma rum. Eller, bebisen kommer sova hos oss i början sen är tanken att dom ska dela rum. Vi får se hur allt går och vad det är för typ av bebis såklart haha! Vi har ju även vårt kontor som såklart kan användas till rum om det skulle bli så. Men jag har ändå hopp att dom ska trivas tillsammans och vilja sova med varandra. Känns som det är bra för syskon! Jag och min syrra delade rum när vi var små. Mys.

Har också hängt upp ultraljudsbilden vid Lous skötbord. Försöker prata om bebisen men hon förstår nog ingenting av vad jag säger. Är faktiskt nervös för hur det ska gå sen men det löser sig ju!!!!

Förresten hur söt är julklänningen jag hängt fram åt Lou? Hon har några olika juliga klänningar men tror det där är vinnaren! Den kommer från Babyshop. Snart december och då ska hon ha så mycket rött på sig haha. Jag är SVINpeppad på att hon ska få fira jul nu när hon faktiskt kommer fatta vad hon får i julklapp osv. Vi kör som förra året att hon får några paket med sånt hon behöver. I år blir det ett leksakskök med tillbehör och en ritplatta! Lou älskar att rita och jag tror att hon kommer uppskatta köket mycket. Hoppas det i alla fall. Måste dock införskaffa lite små kastruller osv men det är ju länge kvar 🙂 Annars köper vi inga julklappar i familjen och har inte gjort på många år.

Vi ska fira jul hos oss i år tror jag. Tänkte först inte det pga min graviditet men jag och min kille snackade ihop oss. Han är king i köket så han kan fixa mat, jag börjar baka typ snart så blir det inte så mycket precis innan sen kör vi det ganska simpelt + lite knytis. Borde vara lugnt! Jag har inte så många måsten i matväg. Gravad lax är ett måste och ägghalvor. Annars gillar jag stuvad spenat, ost- och spenatpiroger, risgrynsgröt till lunch och potatisgratäng. Vad är era måsten på julbordet?

19 reaktioner på “LOUS RUM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.