LITE FRÅN HELGEN

Dags för en liten uppdatering från helgen som var 🙂 Tycker ni det är roligt med såna lite längre inlägg med blandade bilder? Jag tycker det är roligt att läsa hos andra så därför kör jag på det haha! Började i alla fall fredagen med att göra L lite fredagspiffig. På fredagar brukar jag alltid sätta upp hennes hår och kanske ta på något lite roligare haha. Hon säger alltid ”wow snyggt” när hon ser sig själv, låter så jävla gulligt. Sen höll sig kläderna ca halva dagen så hon kom hem i sina extrakläder och inga tofsar men det är en annan femma 😉

Brukar nästan alltid blogga från mobilen, jag älskar att jobba från mobilen! Inte så många som gillar det men jag tycker det är så nice. Fick in det som vana när jag var mammaledig med Lou och sen har det hängt kvar. Tyvärr har min display slutat funka på sidan så kan inte skriva Å bland annat och t9 levererar inte alltid så tänkte att det är smidigare att jag använder datorn. Önskar typ att min mobil dör helt så att jag faktiskt tar tag i att fixa den. Jajaa!

Efter det tog jag med ett rör kiss i handväskan och begav mig till min barnmorska haha, vi bestämde att vi ska kolla mitt urin just in case då och då eftersom jag haft rätt mycket sammandragningar. Fick provsvar att det inte var något så då är det bara min sura livmoder som inte vill chilla. Men – jag gjorde mig inte såhär fin bara för det.

Dasha hade nämligen bjudit in på jullunch. Vi var på hallwylska och wow vad bra det var! Blev sugen på att ha en pläd på alla våra stolar i jul men det kommer inte hända för en dag haha. Men fint som bara den! Det var så mysigt där inne att man glömde det grå vädret utanför. Vi åt massa god mat och dom hade supermycket vego/veganskt så det var roligt att testa lite julvarianter! Mmm.

Jag blir så obekväm när jag ska bli fotad om det inte är i min älskade trygga selfiespegel. Vet liksom inte vart man ska hålla händerna eller något haha. Önskar jag hade några bra coola poser att bjuda på. Hade i alla fall på mig en gravidklänning från Asos med polo. Äger inget rött jag kan ha med lilla kulan annars hade jag lätt kört lite mer jultema!

Min kille hämtade Lou och sen möttes vi hemma. Sen föreslog han att vi skulle köpa fredagsmiddag på Mariannes fisk och det kändes som en skitbra idé. Vi tänkte köra löjrom på råraka och rökta räkor som sist. Min kille köpte smörstekt strömming men råkade glömma löjrommen så det får bli en annan dag! Jag var proppmätt från lunchen så åt mest räkor och skagen. Sjukt gott i alla fall. Sen åkte allt gott fram. Tycker faktiskt det är så skönt att bara vara hemma och göra det lite extra mysigt på fredagar, kommer man i bra stämning inför helgen och vilar lite. Nu är jag i så himla stort behov av vila om jag ska orka vara igång. Längtar tills jag har tillbaka lite krafter!

På lördagen åkte vi till Fryshuset för vår första show med L. Vi gick på Arne Alligator och vilken jävla succé! Visste inte om hon skulle uppskatta sånt än men hon bara körde. Dansade, gick fram till massa okända barn och vuxna och hade egen show. Det var en timme långt och perfekt längd för en sån här liten dam.

Nöjd tjej! <3 Älskar ju beige så Lou har inget val ibland. Hela hennes outfit är från Zara!

På kvällen kom min killes bror + familj över och min kille lagade Nasi Goreng och det var så gott! Perfekt för mig som gärna äter vego med ägg i. Jag slängde ihop en gino när han fixade maten. Så enkel och god efterrätt. Banan, jordgubbar och kiwi i ugnen med vit choklad över och äter med glass. Sjukt att så många inte smakat det, känns som världens klassiker? Om ni inte gjort det någon gång så prova! Man kan såklart ta vilka frukter man vill men jag tycker det här blir godast. Viktigt att det är i ugnen kort och på hög värme precis så att chokladen smälter bara, annars blir det väldigt vattnigt.

Fotade inte mycket på söndagen förutom den här bilden. Det är  typ alltid mörkt hemma så det är väl tur att det känns mysigt i alla fall! Vi åkte hem till några vänner som har en son som är 10 månader och fikade. Supermysigt och alla barn yngre än Lou får mig att längta lite extra tills lillan kommer ut och håller oss sällskap.

Det var våran helg! Tycker den var helt perfekt. Är riktigt riktigt peppad på den här helgen dock för att det är första advent och då ska vi julpynta ihop som en familj för första gången. Har också köpt pepparkaksdeg och formar, men vi får se om det är för tidigt eller om det går att göra ihop. Själva tanken känns kul iaf haha. Älskar när man kan börja göra lite familjegrejer ihop och hänga på ett annat sätt. Åka på massa aktiviteter och kunna pyssla.

7 reaktioner på “LITE FRÅN HELGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.