LITE NY ENERGI

Heeeej! Fick lite energi äntligen efter att ha varit helt över nästan en vecka. Min mage känns äntligen lite avslappnad idag också 🙂 Jag har ju tydligen en väldigt lättretlig livmoder och jag känner bara att nej, nu räcker det. Hade ju så sist också men då var jag inte så bra på att vila så jag hoppas att det kommer hjälpa! Sjukt tråkigt dock att vila och bara vara hemma hela tiden och inte träffa några människor. Min skräck är ju att livmodertappen ska ha börjat försvinna på kontrollen jag ska göra i dec för isåfall skulle jag bli sängliggandes. Hade kliat för mycket i fingrarna. Men det är nog lugnt 🙂 Hade en jävligt lång tapp tydligen haha.

Idag däremot blir en lite roligare dag! Har suttit och jobbat sen jag lämnade L och snart ska jag iväg på en lunch med massa mammor 🙂 När jag hämtat Lou ska vi ha playdate med Vickan, Ellie, Sanne och Frans. MYS! Hoppas hon har energi till det bara. Hon har slutat sova på dagarna, nästan hela förra veckan så vägrade hon sova på förskolan. Hon är verkligen helt över sen så vi får se. Som tur är så har hon ju inte långa dagar på förskolan, annars hade det aldrig gått. Hon är glad tills jag hämtar henne och vi kommer hem typ haha. Men igår sov hon så jag hoppas! 🙂

Nu ska jag fixa mig och ta på mig något annat. Varje dag är det en mission vad man ska ha på sig! Snart kommer jag väl komma in i stadiet när man har exakt samma varje dag.

7 reaktioner på “LITE NY ENERGI”

 • Carolina skriver:

  Perfekt att när barn nr 2 kommer så slipper ju L vara på förskolan utan kan vara hemma med er istället!

  • Elin skriver:

   Varför skulle Lou vara hemma då? Eller varför antar du att hon skulle vara hemma då? Alla gör väl det som känns bäst för dom

   • Carolina skriver:

    För att möjligheten finns naturligtvis! Förskola för 1 och 2-åringar handlingar om förvaring, de har psykologiskt inget behov att vara där istället för att vara hemma, vilket borde göra valet enkelt.

    • Elin skriver:

     Lou kommer vara över två år när den nya bebisen kommer. Sen så är det väl bra om hon kan gå på förskolan så Alex kan fokusera på en liten bebis som kan ta enormt med energi och tid. Oavsett hur man väljer att göra så tycker jag det är tråkigt med sådana pekpinnar. Du kan ju inte säga att valet är enkelt bara för att du hade gjort på ett visst sätt.

     • Carolina skriver:

      Läs lite om barns utveckling så förstår du varför även 2-åringar har det bättre hemma än på förskola.Sedan att det innebär mer jobb för föräldrar att ha äldre syskon hemma när de samtidigt har ett småsyskon att ta hand om är en annan femma men dock inget som borde vara orsak nog att låta bli.

 • Tina skriver:

  Hej Alex! Tänkte kolla med dig hur du väljer att göra med influensavaccinet som rekommenderas till gravida den här årstiden. Jag är gravid i v 17 och blev rekommenderad av barnmorskan att ta det, men känner mig osäker på om det kan påverka bebisen negativt på något sätt, så avvaktar och funderar lite. Hur tänker du?

  • Maja skriver:

   En barnmorska skulle ALDRIG rekommendera något som påverkar barnet negativt 🙂 Det finns en anledning till rekommendationen. Får du influensan sent i graviditeten kan det snarare påverka både dig och barnet negativt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.