GRAVID 2 – VECKA 25

Asså fyfan vilka tråkiga bilder. Förlåt för det! Det är så jävla mörkt och grått så orkade inte sminka mig eller byta om idag. Fick tända lamporna för att kunna fota en liten bild. Har typ inte fotat något på hela veckan pga man ser inget. Jaja, snart helg och LJUS!!!!!! 🙂 Dock perfekt tid att vara preggo, bara hemmamys på schemat. MEN idag gick jag in i vecka 26 så nu är det dags att summera vecka 25. Obs snart mindre än 100 dagar kvar då börjar min nedräkning haha.

Magen: 790 g bebis vid veckans slut och 30 cm lång! Bebisen verkar ha haft en lite lugnare vecka eller lagt sig annorlunda, för det har varit mycket lugnare med sparkar. Saknat dom faktiskt!!!! Känner ju henne några ggr per dag men inte lika galet som förra veckan 🙂 Magen bara växer och jag inser att jag förmodligen snart kommer känna mig väldigt gravid för första gången. Måste kolla hur stor magen hann bli sist. Men magen har också under veckan varit väldigt spänd och har haft mycket växtvärk. Vilade några dagar så den blev bättre.

Alex: SJUKT tråkigt att vara så begränsad som jag varit. Noll energi och sjukt spänd mage. Har nästan bara vilat hela vecka 25 men nu är det äntligen bättre! Kanske som förra ggn att man har varannan bra och dålig vecka. Känns som många har så? Har också haft en svidande känsla i magen så tror min magkatarr är back in bizzzz så försöker äta snälla saker. Ingen pangvecka för magen helt enkelt!

Måste också säga att det är stor skillnad på min kropp denna gång. Förra gången kände jag inte av någon foglossning eller ryggvärk, nu har jag känt av både och! Vet inte om det beror på att jag är otränad eller om det är pga jag inte är helt återhämtad sen sist men märker väldigt stor skillnad. Jag har sån motivation till att stärka upp min kropp men det får komma när det kommer. Vill ha en tränad stark rygg och bål.

Veckans cravings då? Faktiskt har jag inte varit lika sugen på sött som övriga veckor. Gino var dock sjukt gott och det skulle jag lätt kunna äta i helgen igen, så fräscht men sött. Är inte ens sugen på bullar? Vem är jag! Ostmackor däremot äter jag mycket. På knäckebröd med te till. Mmm!

JUSTE! Glömde nästan att jag tror att jag hittat en vagn som ryms i vår hiss (enkelvagn med ståbräda) så får vi se om vi skaffar en dubbelvagn att ha i förrådet nere eller inte. Älskade vår vagn vi hade med Lou men den ryms tyvärr inte. Uppdaterar sen såklart 🙂

3 reaktioner på “GRAVID 2 – VECKA 25”

 • Josefine skriver:

  Åh såg den urgulliga storyn på Lou när hon säger tjena pappa osv…. asså jag vet att du vet hur gulliga småbarn (lol?) är MEN har jobbat på förskola med barn från 1-6 och det FINNS INGET SOM SLÅR BARN i ålder 1-2!!! När de börjar prata! Och härma….. asså fy fan är inte gravid men mina hormoner ba sprutar ???? njut! Så gulligt! Iiiiih jag dör

 • Johanna skriver:

  Vi införskaffade en dubbelvagn från Mountain Buggy när vi väntade vårt andra barn tätt inpå. Bästa köpet och kan verkligen rekommendera (!) – de har de smalaste dubbelvagnarna vad jag vet, och har använt samma stomme som deras enkelvagnar. Vi har den ändra modellen men den senaste är duet- värt att kolla in.

  Mvh, Johanna

 • Bella skriver:

  Vad heter växten i bakgrunden? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.