VITA HUSTAK

God morgon babes! Hur magiskt att vakna upp till vita hustak? Blev pirrig och chockad när jag kollade ut och fick Lou att säga Nööö! Så kul att hänga nu när hon kan kommunicera lite och man inte bara behöver gissa. Hon gick till köket och sa mat och så frågade jag vad hon ville ha, då svarade hon ost. Så nu sitter hon och käkar en ostmacka medans jag skriver det här 🙂

Idag är Lou ledig från förskolan och vi ska göra nåt mysigt ihop. Vi hade tänkt dra på knattebio men sen såg jag att enda tiden var precis när hon ska sova så det sög ju! Ut en sväng i snön känns i alla fall obligatoriskt. Hoppas att det kommer en drös med snö snart (helst under julen pls) så vi kan dra och åka pulka!!!! Eller, Lou och min kille åka pulka och jag heja på haha. Strandad gravid kvinna! Så taggad på att hänga dock och jag är jätteglad att min mage är bättre så att jag inte behöver vila hela dagen. Vaknade upp på helt rätt sida!

Vaknade också upp till typ 387382 mail om att det är black friday haha. Jag tycker att det är så värt med BF om det är något man ändå behöver köpa men jag köper ingenting extra för att det är en sån dag. Gör ni det? Det är ju också värt att köpa julklappar om man har något man måste köpa! Vi har redan köpt Lous.

Nu är lillan klar med mackan så hon ska få min fokus! Puss

1 reaktion på “VITA HUSTAK”

  • Emelie skriver:

    Hej! Jag tycker det är så roligt att följa dig och ditt liv, du bjuder på mycket energi! En sak jag har funderat på är när du ska kommentera ditt samarbete och din resa till Dubai, du sa att du skulle bemöta det? Jag tycker det är viktigt att ändå få höra dina tankar kring det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.