MYSIG FÖRSTA ADVENT

Hej gullisar. Glad första advent <3 Firar in det i mina mjukisbrallor och härliga tofflor. Ska dock ta på mig något juligt snart 🙂 Jag och Lou vaknade rätt tidigt imorse och nu ska vi väcka hennes pappa och äta risgrynsgröt ihop! Hade dock ingen mjölk hemma förutom sojamjölk med vaniljsmak så hoppas det blir gott. Älskar att göra egen risgrynsgröt, det är verkligen så gott.

Jag ska uppdatera mer från helgen sen men ville mest bara kika in och säga hej. Helgerna är Lous till 100% så man får göra det man hinner på sociala medier utan att det stör vår kvalitetstid. Idag ska vi ta upp julpyntet, kolla om vi saknar något och eventuellt köpa det, äta lunch någonstans ihop och baka pepparkakor (får se om det blir fail eller supermysigt haha). Obligatorisk julmusik hela dagen!!!! Äntligen är denna mysiga månad hör och vilket magiskt väder första advent bjuder på. PUSS

6 reaktioner på “MYSIG FÖRSTA ADVENT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.