GRAVID 2 – VECKA 26

Tiden har varit knapp i veckan!!!!! Nu kommer vecka 26 med några dagars försening. I torsdags gick jag ju in i vecka 27 nämligen. I skrivande stund är det alltså 95 dagar kvar så nu får man börja räkna ner tycker jag 🙂 Gud vad snabbt tiden går.

Magen: Bebisen var 31 cm och 930 g i slutet av veckan. En bra vecka! Verkligen varannan haha. Fortsatt lugn bebis inne i magen men jag känner några ggr per dag så jag är nöjd. Jämförde med gamla bilder och såg att min mage ser typ likadan ut som samma vecka med Lou nu. Nu vet jag också att det var nu den växte på som bara den sist. Spännande..

Alex: Jag har haft mycket vätska som samlats i kroppen i veckan så svullna fötter och händer. Det beror förmodligen på att jag ätit mycket snabba kolhydrater men det har verkligen varit värt det! Nu ser man att kroppen verkligen vill samla på sig all vätska som går. Har dock haft jättebra i magen, inte mycket sammandragningar eller andra problem. Så himla skönt! <3 Har haft sjukt mycket aptit i veckan och t o m vaknat på natten av hunger. Jag har nu utgått från att jag har en megabebis i mig haha.

Har fortsatt lite foglossning och det beror säkert pga det är den sidan jag bär Lou på. Försöker tänka på det men det är liksom svårt att inte belasta ena sidan bara. Hon får typ åka på min rygg?? Nämen de löser sig 🙂 Försökt få en tid hos min kiropraktor men hon är helt fullbokad, hoppas nån bokar av.

En annan sak som uppstått i veckan är att det börjat klia som fan men bara över brösten. Antar att huden töjs ännu mer. Smörjt in med olja så det hjälpte lite i alla fall.

Jag har också försökt komma på om det är något vi behöver inhandla för bebisen. Tänkte att vi efter nyår kan ta ner lite bebissaker så man kan kolla genom vad som finns. Gissa om jag kommer bli sentimental att se Ls alla gamla saker.

Veckans cravings har helt klart varit vindruvor och clementiner. Clementinerna är galna just nu! Men det mättar ju ingen hungrig så att säga haha. Annars är pasta det jag drömt om varje dag, en riktigt gräddig smörig pasta. Måste äta det snart och sen inta högläge med benen. Funderar på att börja med stödstrumpor, börjar bli dags. Känslig kropp!

7 reaktioner på “GRAVID 2 – VECKA 26”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.