TRÖTTHETEN

God morgon vänner! Såhär såg det ut igår när jag klädde granen. Eller? Haha! Jag satte på dessa två kulor, kollade bilderna och ba nice sen fortsatte jag inte pga drog hemifrån och var så sjukt trött igår att det inte hände. Jag DÖR verkligen på kvällarna nu. Orkar liksom inte ens gå till kylskåpet efter middagen. Min kille får passa upp mig och duka fram det jag vill äta. Lyxigt men ändå frustrerande. Så att klä julgranen får bli ett projekt när energi finns haha. Den är förövrigt redan död trots att vi lät den stå i trapphuset för att vänja sig och vattnat den som bara den. Jaja vi håller tummarna att barren sitter fram tills jul.

Lou vaknade 6.15 vilket är ovanligt tidigt för henne, så jag gick in och bytte hennes blöja och gav henne en flaska. Hon var ej på sitt bästa morgonhumör så att säga haha. Men hon somnade om och det tänkte jag med göra men det gick inte. Var så sjukt hungrig. Dagliga kampen! Börjar fan bli lite less på att vara så hungrig hela tiden? Jag hinner knappt avsluta måltiden innan det är dags för en ny. I alla fall på kvällen. På dagtid är jag precis som vanligt. Konstigt det där. Hela mina kvällar går verkligen åt till att äta och förbereda saker att äta. Men jag ska försöka äta lite matigare lunch och hoppas att det hjälper även fast jag inte har så mycket aptit då. Idag blir det i alla fall julbord till lunch!

Nu ska jag klä på mig och väcka lillan! Puss

2 reaktioner på “TRÖTTHETEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.