GRAVID 2 – VECKA 27

Tjenaaaa gänget!!!!! Gick in i vecka 28 idag så tänkte ta lite mysiga bilder men det var kolsvart i lägenheten så jag fick knäppa av dom på toan. Älskar dock vår toa <3333 Så idag är det 90 dagar kvar och tiden bara springer förbi. Jag njuter och vill verkligen vara gravid minst två månader till om jag får önska. Hade varit så roligt om jag går över tiden denna gång och ba hej hej från vecka 42. Haha. Kanske inte skulle tycka det då men föder hellre vecka 42 än vecka 33. MEN nog om dagen nu ska vi gå genom vecka 27 som passerat.

Magen: 32 cm var bebben och slutade veckan på 1075 g. Dvs över ett kg nu! Tycker dock inte min mage växt nåt sista veckorna. Kanske bara är att jag är van? Minns att min mage ploppade deluxe tredje trimestern så vi får väl se. Bebisen ska gå in i värsta tillväxtperioden nu också så det känns ganska logiskt. Haft lite sammandragningar i veckan men ändå hanterbart!

Alex: Foglossningen känns mycket bättre nu. Har dock ont i höften pga burit Lou på en sida men det går liksom inte att ha henne ergonomiskt nu utan att mosa magen. Det börjar också bli svårt att böja sig fram och ner. Känns som mitt huvud ska explodera när jag klär på Lou overallen på golvet haha.

Är extremt trött på kvällarna nu igen men har ändå så svårt att sova. Är också mycket mer lättväckt än vad jag är i vanliga fall och när jag vaknar har jag svårt att somna om. Känns typ som när man är stressad. Tror också bebisen sparkar mig mycket på natten och väcker mig haha. Chilla tills du är ute känner jag!

Har också tränat ett pass och det kändes bra. Håller mig till ett i veckan nu sen tänkte jag kanske prova att köra några fler längre fram om magen känns okej och ultraljudet på måndag inte visar något tokigt. Vi får se helt enkelt. Efter det ska jag förhoppningsvis slappna av och få ett bra besked.

Aptiten är ju fortsatt insane men har inte lika mycket sug efter sött som innan. Så sugen på bröd och mackor i alla former istället. Ätit så mycket knäckebröd dessa veckor med Bregott havssalt och olika pålägg. Åt igår världens godaste kavring så nu är det högst upp på listan. Åt en hel skål haha. Mmmm. Kanske borde baka det till julen. Dom hade såna små bröd på julbordet, vet inte hur man gör såna? Blir så jävla perfekt. Ja ni hör ju! 😉

1 reaktion på “GRAVID 2 – VECKA 27”

  • Vendela skriver:

    Köp siliconformar på typ bagaren och kocken eller nån annan bagarsidan och sen bara baka av degen i dem. Som att baka muffins 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.