JULBORD

Hej babes! Här kommer en liten bildbomb från tidigare i veckan och en måltid jag inte skulle banga idag med haha. Jag och Vickan spanade in julbordet på fåfängan och så frågade vi Kenza och Ines om dom ville haka och så blev det. Satan vad nice det var! Skagenröra, sjukaste kavringen, gravad lax, hummersoppa, massa vilt och alla traditionella julrätter såklart. Måste dit igen nästa år. Det ösregnade men det var mysigt på något konstigt sätt! Kanske man har accepterat att det här är julvädret och inte snö. I alla fall supermysig lunch.

Det är så roligt att jag tillskillnad mot förra graviditeten är så pepp på att hitta på saker! Jag har inte blivit mer introvert, snarare tvärtom typ? Kanske mentalt förbereder mig på att vara ständigt trött i typ ett år och stressen när ens bebis är liten och rutinerna inte klaffar haha. Tänker att snart vänder det och att jag kommer vilja stanna hemma men so far so good. Dock tre månader kvar så vi får väl se 😉 Njuter i alla fall!

I helgen är det dock väldigt lugnt, vi tog en riktig chillkväll igår med film och ikväll ska vi iväg en sväng men annars bara hålla oss undan regnet och äntligen klä vår gran innan julafton är här liksom. Mys iaf! Lou vaknade en timme tidigare än vanligt imorse (classic på helgen) så jag ser framemot min sovmorgon imorgon. Nu ska jag hänga med lillan innan hon ska sova och jag ska jobba lite. Vi hörs sen! <3

6 reaktioner på “JULBORD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.