SOME SNAPSHOTS

Tänkte dela med mig av lite bilder från senaste dagarna!

I fredags var det luciafirande på Lous förskola och vi hade skaffat en tomtedräkt med tillhörande luva som vi lämnade på morgonen. När vi kommer dit har alla barnen på sig luvor förutom Lou som hittat en jordgubbsmössa som hon verkligen ville ha istället, haha. Så hon fick vara en liten jordgubbe istället 😉 Kul att hon gör sin egen grej som vanligt <3

I veckan var jag på min första ansiktsbehandling på en evighet. Jag tror jag gjort en behandling dom senaste 3-4 åren? Förut var jag duktig på det och tänkte att nej nu får jag passa på. Kommer bli sjukt svårt att få in sånt sen när jag är hemma med bebis. Först fick jag en portömning sen massa serum och där någonstans kom sjukaste illamåendet. Fått tillbaka lite illamående nu ibland och jag blev helt svettig typ. Gulligaste tjejen gick och hämtade Festis, satte mig upp och gav mig en paus. Tack Alexandra på Nordiska kliniken för att du tog hand om mig så bra. Avslutade i alla fall med en mask och sen glowade mitt ansikte ska jag lova. Tänkte gå en gång i månaden tills jag föder!

Det här är så himla gott. Makrill på macka. Enkelt snacks och perfekt om man som jag är svindålig på att äta fisk. Jag gillar typ ingen fisk förutom såna färdiga panerade, gravad lax, tonfisk i röra och sen makrill. Får variera lite mellan det nu helt enkelt! Eller just det, sushi också såklart.

Detta var typ det gulligaste jag sett! Soft goat har släppt barn/bebiskläder. Har ett set från dom som jag fick av Vickan när jag fyllde år som jag typ bott i. Dock blir det inga häng och släng-kläder eftersom det är handtvätt. Alltså inga bologneseklöder. Men jag är så pepp på att matcha mina tjejer sen. Har införskaffat lite kläder till hennes första tid utöver det vi redan har då. Skulle ni vilja se sånt?

Jag och Vickan var på ett möte i veckan och då hade dom fixat vindruvor till mig och djungelvrål till Vickan <3 haha. Jag associeras med vindruvor så hårt nu. Men det är så himla gott och fräscht och sött. Önskar bara att det var säsong för ekologiska så det var enklare att få tag i!

När jag tog mig till gymmet i veckan! Efter måndagens ultraljud när jag får veta status på min livmodertapp får vi se om det blir slut på att träna eller om jag kanske t o m kan lägga till lite pass. Saknar att träna och att vara aktiv så himla mycket. Håller tummarna!

Tycker Lous rum är så mysigt. Det är lite tomt i hörnet bara så idag blir det att sätta upp lite tavlor. Tanken är ju att tjejerna ska dela rum sen och då ryker även skötbordet så det finns lite mer space. Hoppas det kommer funka för det skulle vara så fint. Vi har ju annars ett till rum som går att använda till sovrum men det är vår vision! Ligger dock väldigt långt borta i tiden, haha. Först ska vi ha sängen inne hos oss som vi hade med Lou och så får vi se vad vi får för typ av barn helt enkelt 🙂

9 reaktioner på “SOME SNAPSHOTS”

 • Emelie skriver:

  Jag väntar också mitt andra barn och min dotter är lika gammal som Lou. Jag undrar lite hur ni gör för att förbereda L på att det ska komma en liten bebis? Min dotter klappar på magen, pussar, pekar på magen och säger bebis men jag är osäker på hur mkt hon egentligen förstår att bebisen ska komma ut också! ? Det som skrämmer mig mest just nu är att hon när bebisen kommer inte ska känna sig delaktig och kanske tom utanför ? Hur tänker du kring detta?
  Tänk att man ska få en till att älska lika högt! ❤️?

  • Alexandra Bring skriver:

   Försökt snacka med henne men hon förstår inte så mycket. Vi får nog ta det när bebisen kommer helt enkelt ? försöker dock att hon ska leka med en docka och kallar den bebis haha.

 • Johanna skriver:

  Lou är sån boss haha, älskar dina stories på henne! *emoji med hjärtögon*

 • Sandra skriver:

  Usch för illamåendet när man är gravid. Verkligen energikrävande & jobbigt 🙁

  Tänker rent spontant när du säger att du fick illamående under behandlingen att du kanske fick påverkan på ”vena cava” – om du låg på rygg det cill säga 🙂 ?

 • Madeleine skriver:

  Låter som vena cava.Det hände mig fast jag satt upp. Blev akut illamående och började toksvettas under en föreläsning. Men behövde bara resa på mig (tänkte springa och kräkas) så gick det över efter typ 10 sekunder. Sjukt obehagligt ?

 • Sofia skriver:

  Hej! Kan hända att du skrivit om detta förut och jag missat det men undrar hur rutinerna är för dig som fött tidigare. Låg du på vården om kontroller gällande livmodertappen eller har de själva lagt vikt vid det? Jag födde också min dotter prematurt – inte alla lika tidigt som du och helt utan komplikationer/behov av neo men tillräckligt för att bli lite skraj om det skulle bli tigidare vid en eventuell andra graviditet. Jag nämnde det vid uppföljningen och det faktum att jag gjort en konisering (opererat bort cellförändringar) men det verkade inte ta det på så stort allvar. Är norrlänning (liten stad) så hoppas och tror att det kanske är bättre uppstyrt i Sthlm och är nyfiken på om/vad som kontrolleras vid en andra graviditet ☺️

 • Isabelle skriver:

  Hej! Var är kristallkronan ifrån? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.