EN LITEN UPPDATERING

Vilken vecka mina vänner! Jag har ju uppdaterat på min IG story men nu var det äntligen dags att sätta mig här.

I söndags fick jag ju en liten blödning men allt gick så bra på mitt VUL. Tänkte äntligen slappna av, men sen fick jag en sån otrolig mensvärk som vägrat ge sig. Lillan hade ju vänt på sig och kände mycket tryck ner så kunde inte riktigt slappna av helt. Sen lossna slemproppen (trodde de var en bit iaf) och var blodblandad så då kände jag nej, vågar inte gambla. Ringde förlossningen som bad mig komma direkt.

Trodde jag skulle få springa in och ut men det slutade med att hela dagen spenderades på förlossningen. Blev så väl omhändertagen! Tappen var fortsatt lika lång (4 cm) och bebisen hade inte fixerat sig så hon var liksom inte påväg ut. Det var dock en del av min slempropp som lossnade men det i sig behöver ju inte göra så mycket. Allt såg ändå bra ut men läkaren sa att minsta blödning eller förändring så måste jag komma in asap. Innan jag skulle gå kollade vi ctg och den visade lite djupa dippar i hjärtljuden så fick stanna ett tag till innan hon ville släppa mig. Fick en ny tid för igår för att se hur hjärtljuden såg ut + skulle göra en ny undersökning. Eftersom min värk inte förvärrats (tur) och hjärtat slog jättebra behövde vi inte göra något mer. I onsdags sa läkaren att om något ändras blir jag inlagd så gissa om jag var glad att slippa spendera julen på sjukhus! Hade dock en bra känsla hela tiden, men väldigt glad att allt löste sig och att dom kollar mig så noga 🙂

Nu har jag inget inbokat förutom ny mätning av tappen om 2-3 v sålänge inget förändras! Det var iaf skönt att allt detta hände innan jul etc och att jag vågar slappna av trots att jag har lite ny typ av ont. Det är förmodligen pga bebisen lagt sig annorlunda och växer som bara den!

Nu hoppas jag kunna ha en så normal graviditet som möjligt och att bebisen vill stanna där inne. So far so good i alla fall även om alla blev lite oroliga ett tag! Jag har dock vilat som bara den i veckan och får mycket mer sammandragningar så tillsvidare blir det väldigt lugnt för det här preggot. Ska göra min veckouppdatering från vecka 28 sen också, men det blev inte riktigt som tänkt i veckan <3

Hade planerat så mkt aktiviteter med L för dessa dagar men vi får se vad som orkas med! Annars blir det mest pyssel hemma. Lous favoritsak är att få hjälpa till här hemma. När min kille skruvar och fixar har han henne som hjälpreda, och jag när jag bakar. Hon älskar också att städa, tvätta, krydda mat, handla och hoppa i sängen just nu. Det är väldigt lovande för min del haha!

Ville bara förklara läget lite först men nu är jag back in business <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.