HUR VI SKA FIRA JULEN

Sådärja! Då var alla julklappar inslagna och Lous nya kök monterat (och inslaget haha, det är monstret där bak). Fixat klart i princip allt för julen idag som inte redan var klart, hur lyxigt? Verkligen stressfri jul 🙂 Har några sista-minuten grejer att göra imorgon men inget jobbigt. Bästa planeringen i år! Min kille gjorde alla köttbullar mm idag också och jag bakade lite.

Imorgon ska vi ha uppesittarkväll med några vänner. Vi ska käka pizza, julgodis och annat gott samtidigt som det är Bingolotto. Är så taggad och det känns supermysigt!!! Kickstarta julen. Det har blivit min o min killes tradition när vi firar i Stockholm och nu bjöd vi in några vänner också! Det är kul att vi börjar få våra egna maträtter, traditioner och vanor. Skapar det ihop som en familj! <3 Snart är vi liksom en familj på fyra.

På julafton ska vi vara hemma hos oss och hela min killes familj kommer med deras familjer så vi blir 14 pers! Vi har fixat en del mat sen har alla andra med sig mat också och min killes mamma har gjort två saker hon vet att jag älskar dvs piroger som jag önskade och baklava. Hur lyxigt att få det hemmagjort :’))) sen har jag bakat lite olika julgodis och sånt med! Ska försöka mig på en egen kavring på julmorgonen också till vår grötlunch så jag hoppas att den blir god. Aldrig gjort det förut och ni vet ju att jag älskar det hehe. Vi ska i alla fall alltså först äta gröt, sen se Kalle Anka, öppna paket för barnen, köra julklappsleken med dom vuxna, äta en massa mat, spela spel och umgås. Längtar! Lou fick öppna ett paket idag redan och hon blev så glad. Lilla gumman. Ska bli så mysigt att ha en jul ihop nu när hon är lite större! Varit så mysigt redan att baka och fixa ihop, se henne på lucia osv så allt annat blir bara en bonus.

3 reaktioner på “HUR VI SKA FIRA JULEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.