FOOD MANIA

Hej gullisar! Hur mår ni? Själv vaknade man utan röst hehe 🙂 Låter supersjuk men mår bättre än jag låter iaf! Jag har sovit ut varann dag och imorse vaknade jag kl 10. Skööööönt!

Fotade mest för privat bruk igår men massa bilder på maten också såklart. Allt var så jävla gott och jag är så taggad på att käka rester idag, en riktig bra mix. Vi hade en mysig jul och allt gick så smidigt! Min kille förbjöd mig från att vara i köket typ, och jag skulle vila så nog fan har jag vilat.

Den 25:e känner jag mig alltid helt klar med julen och lite mentalt slut. Vill ta bort allt julpynt och granen. Är det fler som känner så? Älskar verkligen jul men känns som att julafton är finalen och allt efter det känns bara stökigt typ? Vi har inte riktigt planerat våra mellandagar heller. Beror lite på hur vi mår men vi hade iaf tänkt åka ut till min svärmors landställe. Vill bara känna att allt är lugnt med magen för det ligger en bit härifrån och jag vågar inte gambla med avstånd till sjukhus nu just in case.

Fram tills om 1 månad minst ska jag ta det så sjukt lugnt. Inte planerat in något alls och jag ska verkligen försöka vila och parkera mig i soffan och inte ta på mig något ansträngande alls. Kanske inte ens orkar göra något men isåfall får det vara så. December har jag gjort massa mysiga saker och träffat vänner och varit megasocial. Känner mig redo för att gå in i ide och typ boa. Om 1 månad har bebisen varit inne lika länge som Lou var och det är mitt första mentala delmål efter min lilla turbulens förra veckan haha. Innan det kände jag mig stensäker på att det skulle vara hur lugnt som helst!

Hoppas att ni hade en mysig jul!

6 reaktioner på “FOOD MANIA”

 • Madeleine Mattsson skriver:

  Håller helt med dig om att julen känns klar när julafton är över!

 • Maria skriver:

  sounds and looks like you had a super cozy christmas and i am glad to hear that your bf is supporting you so well and you can rest now. hope you feeling better soon. for me christmas is over after the 26.12 but not on the 25th already haha.
  btw where is the baklava? didnt spot it in the photos 😀

 • Romana skriver:

  Kan du inte göra ny housetour när ni har rensat ut julen? Ni har så fint hemma

  • Alexandra Bring skriver:

   Jo jag ska fan göra det nu när det börjar bli lite ljust! Känner oss aldrig klara dock haha men det är dags att visa i alla fall. Kram

 • Amanda skriver:

  Kan inte du berätta lite om era golv? Tycker de är så fina, men rädd att de inte ska vara tillräckligt slitstarka. Är ni nöjda? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.