SOL I SINNE

Kolla vilka livsnjutare! Igår såg vi att det skulle bli svinbra väder så vi bestämde att vi skulle ta oss ut. Ta ut mig hehe. Har ju legat i soffläge förutom barnmorska, tandläkare osv sen julen så idag fick det bli en liten promenad till lekparken och sen ett café. Lou var peppad på att gunga. Hon stod i hallen och ville uuuuuut.

Livsnjutaren aka morsan på bänken! Saknades bara en kaffekopp för att fullända bilden kände jag. Iskallt ute men så skönt med frisk luft och lite sol mot huden. Hade dock spf50 i facet så vet inte om man fick i sig nån d-vitamin haha!

Finns så många mysiga caféer runt oss. Dock inget (förutom lillebrors på bullar såklart men ej mysigt o sitta där) som jag tycker är 10p när det kommer till mat! Tips på något i birkastan? Det här är i alla fall superfint och ljust, heter Ms humble & frank, men inte så mycket kärlek i det man kan äta och det blir nästan alltid fel hehe. Kan dock tipsa om att det är sjukt barnvänligt och fint!

Nu börjar jag bli mer begränsad med kläder och använder mer som faktiskt är för gravida. Dessa tights från Aimn är superbra. Provat några andra träningstights men dom flesta glider ner i grenen på mig? Känns som harembrallor typ och det är fan inte nice. Dessa gör inte det i alla fall!

Lyckades få en bild på busungen! Inte det enklaste. Tbt till när dom var små och låg stilla haha. Men fyfan vad roligt vi har nu. Lou har seriöst underhållit oss hela ledigheten och varje dag har hon hittat på någon ny grej. Vet inte vart hon får allt från den här ungen. Igår hade vi nog ett av våra finaste ögonblick, ett av mina finaste i livet faktiskt. Hon ville komma upp och sätta sig i mitt knä och kollade mig djupt i ögonen samtidigt som hon klappade mitt hår, kramade mig och pussade mig massor. Kände att hon visade att hon älskade mig så tydligt! Hon brukar pussa mig och gosa men det här var något extra. Det var så fint <3 Älskade unge. Känns ju helt omöjligt nu att man ska älska en till lika mycket? Hur ska det ens få plats i hjärtat?

Hur härligt med lite sol som lyser in!!!!! Nu börjar dom även packa ihop lite från bygget. Dom har tagit bort lite av det som gör det mörkt i vårt kök (yes!) och även barackerna på gården. Dom har bygglov fram tills mitten av mars dock så räknar med det. Fatta vilken lyx sen att ha fri utsikt och inte massa byggkaos. Dock varit smidigare än jag trodde förutom med hissen som nog ingen missat…. ska bli kul att bo här för första gången utan renovering!

Det var lite från vår lördag. Man får passa på när livet består av något annat än att ligga på soffan haha. Dock består resten av dagen av det 😉

9 reaktioner på “SOL I SINNE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.