VÅR NYA VAGN

Så många som ville se vagnen 🙂 Tog några snabba bilder i mörkret så jag kunde visa er! Vi har redan monterat ståbräda och t o m med den funkar den i hissen. YEY! När vi fick vår nya hiss insåg vi väldigt snabbt att vår förra vagn inte rymdes så då började jag spana runt efter cityvagnar dvs nättare vagnar. Den här vagnen är modellen NXT60 från Emmaljunga. Den föll oss mest i smaken! Vi valde terränghjul då det var svårt att använda vår förra i slask etc. Den är väldigt smal och det känns så sjukt skönt med en nätt rackare.

Vi får se sen hur mycket ståbräda kommer användas etc men vi kände att vi börjar såhär och den var lätt att ta av och sätta på. Jag vill inte dra omkring på en dubbelvagn på dagarna i onödan eftersom det inte ryms i vår hiss och kändes väldigt bökigt med allt runt det. Med den här vagnen kan vi ta hissen + både jag och Lou ryms att stå bredvid 🙂 PERFEKT! Man fäster bara ståbräda i remmen som sitter på handtaget så hålls den uppe. Lou var dock extremt skeptisk till den men jag hoppas hon ändrar sig haha! Annars går det ju såklart att ha bebisen i sele/sjal (om hon vill det) och ta Lous vagn till förskolan och hem. Det är nästan bara då jag är ensam annars kommer min kille vara med och då kommer vi nog ta varsin vagn bara! Vi får ta allt lite som det kommer tänker jag 🙂 Vi bor i alla fall sjukt nära förskolan så det är väldigt skönt.

Men – i den här ska vår lilla tjej ligga och det känns så pirrigt. Lyckan att förbereda innan och gå och fundera på hur hon kommer vara och hur allt kommer bli. Det är en väldigt speciell tid! Lyllo mig som får uppleva den igen. <3

13 reaktioner på “VÅR NYA VAGN”

 • Johanna skriver:

  Åh vi älskar vår Emmaljunga, har en nxt90, i samma färg och terränghjulen är toppen! Superfin ?

 • Elin skriver:

  Åh bra val! Hade en Nxt90, älskade den men sen fick vi barn nr2 efter 12 månader så var tvungen att byta till en syskonvagn (bugaboo donkey) sörjer fortfarande min Emmaljunga. ?

 • Dalia skriver:

  åååh har också beställt denna vagnen fast NXT90 i samma färg. Tyckte verkligen den kändes så smidig och praktisk och något man kan använda till framtida barn (om man har den turen). Väntar vårt första barn nu (BF i maj), så längtar för fullt efter allt 😀

 • Ida skriver:

  Bra val av vagn! Vi har den (dock nxt90). Hjulen är grymma i slask och annat ojämnt underlag plus att vagnen är väldigt snygg och lättkörd i övrigt. Hoppas ni blir nöjda!! ?

 • Camilla skriver:

  Har samma vagn men inte ”vågat” köpa ståbrädan.. får man plats o gå med sina egna ben när man har sin unge ståendes där? :)))

 • Sandra skriver:

  Oh har köpt samma! Fast grön och med punkteringsfria hjul 🙂 Känns så himla lättkörd och nätt utan att vara ranglig! Plus nice att den är producerad i sverige och med tyg gjort delvis på PET-flaskor. Kört runt den här i läggan och är så taggad på att använda den på riktigt!! Bara ca 10 v kvar hehe..

 • Stina skriver:

  Hade den innan men störde mig så mycket på att sufletten är så kort och jag är så lång så sparkade i korgen när jag gick så vi bytte till bugaboo fox. Men annars va den super ?

 • Emma skriver:

  Så fin vagn!! Om jag skulle köpa ny vagn någon gång i framtiden är jag också nyfiken på Emmaljunga!

  Hoppas att lilla tjejen gillar vagnen. Hade också en vagnhatare till första barn och det är så befriande och skönt med att få ett lillasyskon som gillar vagn när man vet hur det kan vara. Lillasyster är 1 år nu och jag kan fortfarande gå runt o tänka på hur skönt det är att hon gillar att åka vagn ?

 • Emelie skriver:

  Vi har också en Emmaljunga fast NXT90 och jag älskar den! Vi väntar vårt andra barn nu vilken dag som helst och vår förstfödda är endast 16 månader så vi blev lite stressade över vagnen då vi inte heller vill konka runt på en dubbelvagn i onödan. Dock kan man köpa en adapter för en billig peng till denna vagn som gör att sitt och liggdelarna kan byggas upp på höjden. Tänker att det kan vara bra att veta om ni skulle vara i behov av vagn till Lou och lillasyster. Lätt att ta på och av.

 • Alexandra skriver:

  Ååh så mysigt med en till och att ni hittat en vagn som passar er vardag.

 • Elin skriver:

  Spännande att höra vad du tycker! Vi hade Bugaboo Fox till vår dotter och vi bodde i lägenhet, den är så himla bra! Nu när det kommer ett syskon lutar det åt en Donkey också. ?

 • Sara skriver:

  Vi har också en Emmaljunga NXT60 (också i outdoor-modellen pga lufthjul och att jag tyckte den var finast) men är galet missnöjd med den tyvärr 🙁
  SÄMST gung, väldigt stel och stum… Bromsen är förskräcklig trots att den oljats många gånger, låter så högt och skakar hela vagnen så att min bebis vaknade många gånger när jag tog ner den. Suffletten på liggdelen är också KAOS, meeeeen på sittdelen är den faktiskt bra! Varukorgen är så jävla dålig och liten också. Värdelöst med ergonomisk sittdel, blir som en liten babysitter, så barnet får aldrig sova raklång eller i plant läge i sittdelen (=inte bra för deras ryggar). Plus att sittdelen är extremt kort, mitt barn (som inte är särskilt lång) kunde inte sitta raklång i den när han var 1 år 🙁
  Meeeen för att vara lite positiv haha, ÄLSKAR hur liten och smidig vagnen är. Bor strax utanför stan och när jag åker in till stan och sitter på trånga cafeer och går i butiker med lite space är den verkligen supersmidig. Men det är väl typ det enda positiva tycker jag… Hoppas att du blir nöjdare än jag är 🙁 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.