FIXARVECKA

Hej fina! Hoppas ni har haft en härlig fredag so far? Jag kände för att göra mig lite fin idag. Eller, jag var hos Marre igår och han gjorde mig så fin i håret så jag ville matcha med lite smink hehe. Mitt hår sen han kom in i mitt liv alltså, aldrig varit så välmående!!!! Klippte i alla fall av en bit med allt slitet, SKÖNT. Blev en riktig fixarvecka men man får passa på.

Vi fortsätter lugna takten hemma i alla fall. Eller, jag orkar typ inte göra något förutom att ligga på soffan på kvällen så det blir ganska naturligt. Min mage är så sjukt spänd på kvällen. Ikväll blir det iaf indiskt (mmm älskar palek paneer) och jag bad min kille köpa med lösviktsgodis till mig plus gammaldags kokosbollar påväg hem från gymmet. Så sugen! Lou levde rövare inatt, hon har tyvärr börjat vakna på natten igen, så man är lite sliten idag 🙂 Min kille tar henne nästan hela natten alltid men igår tog han natt och morgon så när hon började vakna vid 4.30 inatt var det bara att kliva upp. Blev så efter jul med nätterna. Hon säger mamma mjööööölk, men vi försöker vänja bort att äta på natten som hon gjorde när hon var sjuk (enda sättet att få henne att sova när hon är sjuk fortfarande) så hon får vatten istället nu, hoppas hon går tillbaka till att sova bra efter hon vant av sig igen. Inte läge med två barn som vaknar flera ggr var haha!! Vi kommer vara vandrande zombies då.

Hoppas att ni har en härlig fredag iaf och förhoppningsvis lite mer energi än mig <3

3 reaktioner på “FIXARVECKA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.