MIN TJEJ

Kolla vilken gosig tjej <3 Det blir en kort vecka på förskolan i veckan med ledigt på fredag. Hoppas mina sammandragningar är lite lugna då så kanske vi kan hitta på något kul. Det är så tacksamt, Lou är så nöjd med att göra typ vad som helst nu. Att hjälpa med vardagssysslor är roligare än lekparken? Passar bra nu i alla fall 🙂 Lous nya leksakskök var också en stor succé, hon älskar att leka inne och det är så kul att hon blivit så självständig. När hon var mini var hon aldrig nöjd och behövde underhållas plus var ett litet plåster. Det är så stor skillnad på då och senaste halvåret. Älskar att man kan kommunicera med varandra och se henne bli mer självständig och utforska saker (inte lika roligt med att testa gränser men det hör väl till det också).

Igår och idag har jag faktiskt mått mycket bättre i magen. Så skönt! Fortfarande sammandragningar men nu kan jag göra liiite mer i alla fall. Det känns så bra. Dvs jag tar inte slut av att tvätta håret som förra veckan. Efter mitt ultraljud igår andades jag verkligen ut också. Känner mig lugn och att jag kommer vara gravid ett tag till 🙂 Innan så var jag hela tiden rädd att vattnet skulle gå när som helst. En mycket bättre vecka helt enkelt! Men mer om det på torsdag.

Nu ska jag hämta Lou och sen tänkte jag faktiskt laga mat, får se om jag tar slut under tiden eller om det är ok idag. Hoppas. Ska göra en bulgurröra som vi ska äta i salladsblad tänkte jag. Sugen på något riktigt fräscht! Kanske slänga i lite röda linser eller kyckling. Är mest sugen på vego faktiskt så vi får se vad jag hittar hemma. Hoppas ni har en härlig tisdag!!!!

4 reaktioner på “MIN TJEJ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.