LYXIG ONSDAG

Toast skagen & Gino, mmmm.

Möttes av en stor bukett tulpaner utanför dörren, tack Lidl!

Skjorta och allt idag!

Hej babes! Vilken lyxig onsdag jag haft. Har ju knappt träffat vänner eller gjort något utanför hemmet/läkarbesök etc sista veckorna så idag var jag pepp. Jag, Vickan & Sanne hade bokat in en lunch på Riche. Tänkte egentligen ta deras köttbullar men blev så sugen på toast skagen så den vann. Vi delade sen på deras gino! Mmm! Så mysigt att luncha också och få lite energi. Bästa.

Fick också sovmorgon imorse, Lou vaknade kl 6 och min kille tog henne så fick jag sova deluxe. Sov över 10 h, med en kisspaus! Det var imorse kl 6 när han gick upp med Lou, och när jag går upp för att kissa vill jag inte se något eller prata med någon pga blir så pigg då haha. Så jag skulle gå in på toan men så stod han där och borstade tänderna så jag tog lilla toan och trodde han såg mig. Stängde dörren för att kissa i mörkret och sen helt plötsligt öppnade min kille dörren (han hade hört nåt konstigt ljud, dvs mig) och dör satt jag med min vita morgonrock och han trodde att jag var ett spöke hahaha. Satan vad rädd han blev.

Resten av dagen har jag jobbat, blev så stressad av att vakna sent eftersom min mail var så full. Gillar att vara i fas på morgonen och har alltid fått ångest av att sova sent. Förra graviditeten ställde jsg larm varje morgon trots att vi inte hade barn :)))) nu ba vad fan höll jag på med haha. Men en gång i veckan minst sover jag ut nu när jag är preggo. Så sjukt slut på hela tiden och har extremt svårt att komma ner i varv när jag ska sova. Vet inte om det beror på att jag käkar så mycket sent men kan ändå inte somna om jag är hungrig så. Har i alla fall börjat läsa en bok nu så hoppas jag det kan hjälpa mig! Efter jobbet var det i alla fall härligt att vara med Lou och leka. Haft så mycket energi idag!!!!! Nu är jag dock over and out. Hörs imorgon. Ny vecka då 🙂

3 reaktioner på “LYXIG ONSDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.