HELG

Hej på er! Hoppas ni har en härlig helg? 🙂 Fortsätter i det lugna spåret hemma men igår var vi faktiskt på en liten utflykt. Vi skulle fira Lous kusin som fyllde år så vi svängde förbi Mall of scandinavia innan. Jag som inte kan gå nånstans hängde i lekrummet med L medan min kille gick i butikerna haha! Det var kul att komma ut lite i alla fall. Sen åkte vi till kalaset och hem tidigt eftersom Lou inte ville sova borta. Hon sa t o m hem, att hon ville hem för att sova. Lilla gumman. Hon somnar typ aldrig borta längre så det blir tidiga kvällar för oss när vi är iväg! Får se om det kommer ändras eller om det är så nu.

Idag lyser solen på som bara den, underbart! Har fotat lite bilder till ett samarbete och nyss ätit äggröra (med keso i, gott!!!!) och fetaost. Så fräsch lunch som tog 2 sek att laga. Till Lou. Hon var inte lika impad som mig så jag åt upp allt istället. Råkade bli lite nära inpå att hon skulle sova så hon var typ för trött för att äta.

Vi får se vad resten av dagen bjuder på men jag är fan trött efter igår så har inga höga förväntningar på mig själv! Gud försöker verkligen komma på nåt roligt att dela med mig av men jag känner mig bara jövligt gravid idag. Så kul att jag kanske har 2 månader kvar om jag går över tiden. Snacka om att jag kommer få en chock av hur det egentligen är att vara höggravid. Måste försöka tänka att det kommer vara ett bra tag till för jag är typ snart mentalt klar efter förra gångens längd på graviditeten haha.

1 reaktion på “HELG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.