MÅNDAG

Hej finisar! Hoppas ni har en härlig måndag. Såhär spenderande vi kvällen igår. Eller ja Lou-kväll innan vi hade egen kväll haha. Med bordet helt avskalat och glasskivan lite på sned 😉 Vi kollade lejonkungen med L men hon pallade 21 minuter med en jävla massa snacks. Men impad ändå! Sen beställde vi hem mat och åt tillsammans. Myssöndag.

Idag har jag bockat av en hel del jobb. Körde väldigt effektivt men nu är jag över (sista bilden säger allt). Sjukt kul dock för spelade in en haul. Blir det min sista haul innan kulan är väck är frågan haha. Hoppas det 😉 Fan vad jag saknar att ha jeans eller kostymbrallor med hög midja! MEN lyckades ändå få ihop några riktigt fina grejer som ni ska få se!!! Har redan börjat kolla på kläder till efter förlossningen men ska avvakta lite eftersom man inte riktigt vet hur kroppen är efter med storlekar osv. Realistiskt blir det samma set jag glider runt i nu haha. Har i alla fall massa roliga samarbeten på G. Väldigt roligt med sånt som jag vet kommer uppskattas!!!! En stor grej för vår podd som vi börjar med i veckan som ni kommer få höra om lite längre fram, och på min IG ett sjukt babyhack bland annat. Ja, ni får se snart ?

Nu ska jag hämta Lou. Hörs senare!

2 reaktioner på “MÅNDAG”

  • Frida skriver:

    Hej! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg och er podd ? I senaste avsnittet lät det lite som att du hade dålig fantasi till bloggen just nu, vilket är fullt förståligt. Men om man får önska ett inlägg, så hade det varit jätteroligt att få veta lite mer om din (och vickans) familj. Ni nämner ju ganska ofta er mamma och pappa och ibland lillebror i podden. Har ni fler syskon? Har ni bott varannan vecka under uppväxten? Är du nära båda dina föräldrar nu i vuxen ålder? Förstår om du tycker det är för privat, men om inte så vore det jätteroligt att få veta lite mer om dig och din familj och bakgrund osv ?

    • Alexandra Bring skriver:

      Men vad roligt att du skrev det nu haha, vi kommer prata om det i podden på måndag då får du svar på allt!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.