LJUUUUUUS

Kolla in detta! Den här delen av lägenheten har ju varit helt mörk sen förra våren. Lyxxxxxx 🙂 fatta vilken tajming att vi får ljus, dom är klara med renoveringen (snart helt) och bebis kommer samtidigt. Kommer vara så mycket enklare att ta sig upp på morgonen nu än för bara någon månad sedan. Plus vad tyst det är hemma utan bygghissen utanför vardagsrummet som alltid börjar kl 7?! Typ tomt haha!

Förutom att njuta av ljuset hemma har jag tagit mig utanför hemmet i helgen. Igår var jag hos Ida på playdate med Lojsan och Bisse plus kids också. Så kul! Första helgen jag orkat göra något för Lou, men hon är verkligen så tacksam för hon blir glad av det mesta <3 kändes bra för mig iaf! Sen hämtade min kille oss och vi drog till hans mamma som hade lagat asgod mat som vanligt. Det finns en grej som heter Mujadara som jag måste prova göra hemma. Det är ris med linser och stekt lök. Det kanske inte låter så spännande när man beskriver men satan vad gott det är. Fick med mig hem också så det fick bli dagens lunch. Älskar älskar libanesisk mat så det inte helt fel att ha en svärmor som gör piroger och vinbladsdolmar jämt, mmmm. 

Vi insåg i veckan att Lou fyller 2 väldigt snart haha. Eller har ju såklart vetat det, men kom på att det liksom inte är läge för något slags firande och fullt hus när jag är helt nyförlöst eller bebisen är nykläckt. Sist hade vi i alla fall stort behov av att få landa själva och jag vill inte stressa något ifall det känns så igen. Så nu styrde vi upp ett litet firande av henne nästa helg i förskott om jag fortfarande är gravid då, men det känns ju som det i alla fall 🙂 Sen på hennes riktiga födelsedag gör vi något bara lilla familjen med paket i sängen osv och resten beroende på hur livet ser ut då! Det var supermysigt när L fyllde 1 år men hon kommer ju vara lite mer närvarande i år så vi ville göra något för henne i alla fall även fast det inte blir Kylie Jenner nivå… hehehe.

2 reaktioner på “LJUUUUUUS”

  • sandra skriver:

    Åh, ni har verkligen ett så fint hem! Vad är det för färg ni har på väggarna?
    Vi får vårt nya hus om snart en månad och letar efter de perfekta färgerna!

  • Maja skriver:

    Jag har skrivit ett flertal gg och undrar om nattduksborden som du köpt och gjort om från Mio.
    Vad heter dom?? Tack snälla för svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.