KVÄLLSRUTIN

Min lilla älskling! Såhär mysigt har vi det på kvällarna minus mobilen i vanliga fall. Ville dock föreviga det eftersom det är en av mina favorittider och stunder jag kommer minnas hela livet. Kvalitetstid med min dotter <3 Vi har en ny rutin på kvällen. Lou är ju väldigt enkel att lägga, vi lägger bara in henne och säger godnatt typ. Hon har ju fortfarande sin spjälsäng så har liksom inte blivit naturligt med någon annan rutin i hennes säng, men sen ett tag tillbaka har vi fått in en riktigt mysig en! Min kille byter på henne och tar på henne pyjamas etc, sen tar vi en bok ur hennes bokhylla och så lägger vi oss i vår säng, hon har snutte och välling och jag läser för henne. Hon har inte tålamod för långa historier men just nu är dom tre grisarna och vargen en favorit. Sen får hon bläddra lite, vi ligger och snackar och myser. Bara vi två och hundra procent fokus på att avsluta dagen ihop. Sen när det är dags för att sova springer hon alltid till min kille och myser med honom innan vi går in till hennes rum alla tre och säger godnatt. Så sjukt mysigt <3 Njuter lite extra av lugnet med endast en kiddo just nu, för snart ändras allt.

En annan rutin vi fått in sista månaderna efter att matsalen blev klar är att vi äter middag ihop nästan varje dag! Förut brukade vi mata L sen äta middag själva när hon sov. Det känns så vuxet att äta vid ett bord haha. Och glad att vi får in det som en rutin redan nu som kvalitetstid med familjen. Mitt mål är att vi ska vara en sån familj som äter middag samma tid tillsammans varje dag (med undantag såklart) och prata om allt möjligt. Nu har Lou vant sig vid det också och sitter kvar med oss länge. Så kul! Förut åt hon snabbt sen sa hon bara upp upp men nu skojar hon och hänger mer. Dom flesta dagarna iaf!

Efter förskolan idag kom Ida & Elvis hit och käkade middag och lekte. Elvis är en riktig gullis och han och Lou kommer så bra överens. Dom pussades hejdå och vi alla dog lite. Nu har vi ätit middag nummer 2 och jag har satt på mig ansiktsmask och ska försöka att inte somna för sent. Har fått tillbaka lite förvärkar men inte lika mycket som förra veckan, men ska försöka sova mycket i alla fall!! 🙂

1 reaktion på “KVÄLLSRUTIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.