KALAS

Igår hade vi kalas för den här lilla tjejen <3 hon fyller inte 2 förrän den 25:e men nästa helg ska vi på hennes kusins kalas och vi vågade inte gambla på helgen efter det. Ville verkligen att L skulle få ett kalas och jag tror inte jag kommer vara så pepp efter förlossningen eller om jag fortfarande är gravid och kanske är helt slut, nu har jag sån energi så då får man passa på. Hon fick en sjukt bra dag/kväll <3 Min kille gjorde en Greta gris-tårta (så grym) och vi körde lite på det temat. Lou älskar ballonger så hon blev så sjukt glad när hon såg alla. Hon sover i sängkläder med ballonger, sin ballongpyjamas och en ballongkudde. Ja ni hör ju! Btw fick så många kommentarer om snopp-tårta men jag hade inte ens tänkt i dom banorna haha.

Det blev i alla fall så mysigt och L fick jättefina presenter och kärlek från nära och kära. Hon käkade tårta med munnen direkt ner och fick äta kakor och chips. Då är Lou riktigt nöjd ska jag säga er haha. Vi brukar inte ge Lou så mycket saker med socker i, men ibland får man lyxa till det. Hon var helt slut inatt och sov som en stock efter sin dag. Inatt sov hennes farmor hos oss så imorse fick hon vakna med henne. Så kul! Jag ville typ föda inatt bara när hon lika var här men det funkade inte haha. Min slempropp gick igen i fredags så tänkte fan, bara det inte händer innan kalaset, men sen har inget mer hänt så den kanske återskapas igen :)!

Var i alla fall så kul att se henne på kalas nu när hon fattar lite mer. Hon frågade mig om tomten så tror inte riktigt hon förstått skillnaden än på jul och födelsedag, men roligt iaf. Lilla älsklingen som blivit så stor!

7 reaktioner på “KALAS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.