SENASTE DAGARNA

Heeej fina hur mår ni? Sorry att jag är lite off, men min hjärna har sakta men säkert börjat checka ut lite hehe. Nu har jag några v av att bara vara innan det blir fullt ös här hemma.

Såhär såg jag i alla fall ut i fredags. Har ju fått världens utväxt som jag aldrig haft förut, så körde en liten tofs på skallen haha! Hört att vissa får en mörk rand på huvudet efter graviditeten. Får se hur mitt hår kommer se ut efteråt.

Var på Hillenberg och käkade med Jampan och Mickis (och lille Leon såklart) <3 Så mysig lunch med mina favoritsyrror. Jag åt lax och dillstuvad potatis. Det var så sjukt gott. Otippat val för att vara mig, men jag ångrade det absolut inte. Vi satt och snackade på som vanligt. Kommer vara så tråkigt när Janni drar hem igen. Typ redan vant mig med att hon är omkring.

I söndags gjorde jag scones. Lous farmor sov hos oss och vi satt och åt länge med Lou. Så mysigt <3 Verkligen tacksam över henne. Så fin människa! Lou var superglad också men hon åt mest ost haha.

Igår var jag på Kenzas event med Babyshop då hon släppt en superfin kollektion för Kuling! Det var så roligt för det var massa mammor och gravida på samma ställe. Tror aldrig jag sett så många gravida samtidigt. Kändes som att åtminstone ett vatten skulle gå men det blev inte så. Känns inte som att mångas vatten går på offentliga platser, mest hemma? Mitt gick i alla fall på sängen sist haha. Undrar om mitt vatten kommer gå denna gång med… Jaja, väldigt roligt event och vi satt kvar alldeles för länge, så mysigt häng!!

Imorse kollade Lou på SVT play och Drakens dansskola. Det är typ det bästa hon vet (och klipp när en bil kör över saker, väldigt oklart) och hon försöker lära sig alla moves. Så jövla gulligt att jag dör. Tycker hennes bakhuvud är extremt gulligt? Besatt morsa haha. Lilla tjej. Vill bara pausa tiden! Tror verkligen att tiden med småbarn är den bästa tiden i livet men kommer säkert känna så sen när hon blir större också, men jag uppskattar den här tiden så otroligt mycket.

Annars inte mycket nytt från min sida! Var hos barnmorskan igår men berättar allt imorgon i min veckouppdatering. Imorgon går jag in i v 38! Sjuuuukt.

1 reaktion på “SENASTE DAGARNA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.