PLAY DOH DAGS

Hej fina! Hur mår ni? Vi börjar äntligen må lite bättre hör hemma. Vi alltså Lou hehe men då börjar vi alla andra automatiskt också må bra! Stackars liten hade öroninflammation och spräckt trumhinnan så nu käkar hon penicillin. Febern är i alla fall borta nu och om hon känns hundra imorgon blir det förskola på måndag. En hel vecka sjuk blir nytt rekord hemma! Det var också första gången vi var hos doktorn så var lite nervös hur det skulle gå, men Lou tyckte det var skitkul haha. Hon fick en doktorslåda av Sanne och Frans i födelsedagspresent som hon lekt med och tror det hjälpte sjukt mycket, så tack för det Sanne <3 Bra tajmat!! Stetoskopet var riktigt spännande. Hon har också fått för sig att hon vill ha sitt penicillin som snacks(?) så jag spelar på det och säger nej Lou, du kan få mer ikväll när hon ber om mera. Gäller att vara taktisk. Smakar förövrigt riktigt äckligt så det måste ju vara en fixidé för att jag inte ger henne obegränsat. Aja, klagar inte det är väldigt tacksamt!!!

Idag var hon i alla fall mycket mer energifylld och efter 1 vecka inomhus börjar samtliga hör hemma bli väldigt understimulerade så vi tog först fram pärlor och sen play doh att pyssla med. Slutade med en intern fight mellan mig och min kille om vem som gjorde bäst saker och Lou tyckte det var skitkul haha. Hon tog allt direkt det var klart och mosade det. Tips på syssla hemma med kids som man kan sitta med ett tag! Lou fick det i julklapp av min brorsa men vi har inte tagit oss för att leka med det än.

Det är ungefär det vi gör hemma nu. Har liksom satt av allt på paus och från måndag kan jag börja tänka på graviditet och annat igen 🙂 Ganska skönt faktiskt att ha fokus nån annanstans! Men nu känner jag extremt mycket myror i benen så efter imorgon hoppas jag att vi kan komma in i vardag igen. Hoppas ni har en härlig helg <3

1 reaktion på “PLAY DOH DAGS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.