MÅNDAG

GOD MORGON strålande sol och måndag!!!! Ser inte sådär fräsch ut nu, men det var från min haul jag la upp igår 🙂 Vaknade istället med världens finne under läppen haha. Ser typ ut som jag piercat mig. Lou har också börjat vakna strax innan 06 och ibland har man sjukt svårt att somna i rätt tid för det. Jag tror att 00-08 är min perfekta dygnsrytm. Synd att resten av livet inte följer den 😉 Men det är också härligt att vakna tidigt faktiskt! Helst nu när solen lyser. Det gör ju så sjukt mycket. Väldigt taggad på att få barn denna ljusa årstid.

Igår var jag utan telefon typ hela dagen. Min mobil har varit trasig ganska länge nu. Eller delar av displayen har inte fungerat, men det har inte heller varit tillräckligt illa för att jag ska ta tag i projektet att åka till Apple-butiken i Täby. I helgen slutade den funka helt och min kamera har också haft en spricka ett tag så det var på tiden. Nu har jag en ny och hel telefon! Så skönt att det gick att lösa på plats 🙂 Kändes sugit ifall jag skulle vara utan den när det är dags för lillasyster att titta ut.

Det var i alla fall SÅ skönt att komma ut en sväng! För samtliga. Påväg hem köpte vi med en tårta och åkte förbi min killes pappa som fyllde år. Nu har lillan tagit sig förbi allas födelsedagar förutom Ellies (10 mars) och min men det är inte förrän 26:e mars och då får hon fan vara ute haha, 15 dagar efter BF. Så sjukt jag fyller liksom 30 år då!!! 30 år och 2-barns morsa. Då är man inte ungdom längre. Får se hur man mår då, kanske ligger hemma helt spräckt hehe. Inte det firande jag tänkte oavsett. Inte för att jag skulle gjort värsta grejen dock, vet inte ens om det skulle bli nån skillnad. Gillar verkligen inte såna saker när man står i centrum.

Nej nu är det häng med L innan förskolan! Puss

7 reaktioner på “MÅNDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.