Älskade unge! Äntligen fredag och SOLEN SKINER. Känner mig riktigt peppad idag 🙂 Hade en så härlig morgon med Lou som snackar på mer och mer för varje dag. Hon har börjat prata om känslor nu vilket känns otroligt bra. Försökt att sätta ord på hennes känslor sen hon började förstå mer och nu gör hon också det. Skitbra inför allt som ska komma. Hon ville igår vara med när jag skulle fota min magbild, så ville hon klappa magen på bild <333 Vi är i en så härlig period tillsammans och hon trivs så bra på förskolan. Taggad på helg ihop!

Idag har jag en del jobb att bocka av. Har lämnat lillan och börjat bocka. Ska smita iväg på spraytan mitt i allt bara men annars är jag hemma och inne hela dagen tills det är dags att hämta L. Härligt att se solen även om det mest är inifrån 🙂

Ikväll blir det fredagsmys och Vickan kommer hit med Ellie. Försöker alltid göra fredagar lite speciella för Lou. Vi brukar göra fruktbricka och hon brukar få lite cheeseballs eller nåt annat snacks framför tvn efter att vi äter middag ihop. Brukar också göra henne lite extra fin med kläder eller nån tofs. Helgen är helig och jag vill att hon ska få fredagsfeeling haha. När vi var små var det typ det bästa! Tänker också att vi ska vara så härliga att hänga med på helgen att hon om 15 år väljer bort sina polare för att fredagsmysa med oss 😉 Tror jag får uppgradera den där fruktbrickan innan dess men.

Nu ska jag fortsätta här. Hoppas att ni får en fin fredag och start på helgen <3

7 reaktioner på “”

 • Johanna Grahn skriver:

  Gud vilka fina bilder!!! <3

  http://johannagrahn.se

 • lissel skriver:

  Haha gulligt , vill också ge mina fredagsfeeling men kanske för tidigt ?

 • Carolina skriver:

  Underbara bilder!!
  Din skål som man ser i bakgrunden, den stora vita med ”bubblor”. Har sett den nu på olika bilder i flera månader?? Älskar den, varifrån kommer den? ?

 • Karin skriver:

  Jättefina bilder! Skulle du säga att Lou är lik dig eller sin pappa till utseendet? Jag tycker att hon på något vis är lite lik dig men samtidigt tycker jag att det oftast är en persons färger som gör att den är lik någon annan som har samma färger. Min dotter är egentligen inte speciellt lik mig men vi har väldigt lika ögon och ögonbryn och då tycker folk att vi är jättelika även om det bara är precis över ögonen. Min son är inte lik mig utseendemässigt på nåt enda vis?Konstigt hur det kan bli det där?

 • sara skriver:

  Skulle önska att du bloggar mer om kläder/outfits, smink, inredning, mat, tips osv 🙂 <3

 • Louise skriver:

  Har du fått babyshower??

  • Nathalie skriver:

   Personligen skulle jag skämmas ihjäl om mina vänner anordnade en babyshower för mig. Tycker det är så himla barnsligt och amerikanskt ? Jag åker hem med fika och presenter till mina vänner när barnet har fötts, vad är meningen med att fira innan ungen kommit ut? Bara massa konsumtionshets med babyshower och för att kunna lägga ut bilder på Instagram ? nej tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.