TRÖTT OCH HINNSVEPT

Trött preggo, det här var faktiskt från igår men det är samma status idag så förutom att jag inte ens orkat ta nån bild 😉

Åkte till barnmorskan i förmiddags och fick veta att jag var 3 cm öppen. Det betyder ju inte så mycket med andra barnet i tid men kul ändå att alla förvärkar lett till något. När det väl sätter igång borde det ju gå undan tänker man men som med allt annat är det väl svårt att ta för givet. Var helt övertygad om att jag var öppen så kul att få veta status. Trodde dock typ 1 cm haha! Men hade 1 cm tapp kvar. Efter att vi kollat hjärtljud etc bad jag om att få en hinnsvepning som jag nämnde här. Tydligen var jag väldigt mogen för det och det var enkelt att utföra. Började blöda direkt men tyckte inte det gjorde ont alls. Inte ens obehagligt faktiskt. Läst så olika och det beror säkert på hur barnmorskan utför den.

Har i alla fall bokat in en till hinnsvepning på torsdag och så nästa vecka har jag ultraljud om inget hänt eftersom jag då kommer gå in i v 42 🙂 Dom har inte ändrat reglerna för det ännu men avgör lite från fall till fall om när man som senast ska sättas igång. Jag hoppas att jag fött innan dess helt enkelt. Nu ska jag hänga med Lou som ville komma hem lite tidigare idag och sen kommer hennes farmor hit och ska sova. Mys! Ville bara ge en liten uppdatering 🙂

3 reaktioner på “TRÖTT OCH HINNSVEPT”

  • Sofia skriver:

    Tror din förlossning kommer starta när som❣️ Men blir så upprörd läsa att Sthlm fortf inte ändrat rutinerna kring igångsättning. Jag tvingades gå till v,42+0 , bf+14 med min dotter år 2018 och allt gick dåligt. Jag valde planerat snitt denna gång av rädsla just för att gå över så långt igen. Men låter bra dem idag för en dialog numera. Kanske finns en chans att man kan få redan i v,41 då om man känner det är bäst? Lycka till hur som! Innan bf är det ju ingen stress alls! Du ska se hon dyker upp på bf:D kramar

  • Karin skriver:

    Varje gång jag kikar in här nu så är jag så nyfiken på om du har fött eller inte ?Lycka till! Kram

  • Malin skriver:

    Kikar in varje dag för att se om du har fött ? lycka till !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.