BÄSTIS

Tre dagar förbi BF och gör allt för att tänka på lite annat. Som tur är gör den här tjejen det enkelt <3 Lou är så härlig att hänga med nu. Hon bad mig fota henne i solen medan vi väntade på körvvvv och sen skrattade hon när hon såg sig själv. Min kille fotade. Obs kan vi snacka om att jag knyter hennes skor i v 41, det är nästan värt en medalj. Skulle just hänga tvätt och tappade några plagg, fan vad magen måste växt sista dagarna?

Ville bara in och visa lite livstecken. Status här är samma som sist förutom att det plötsligt känns som jag har en hel basketboll mellan benen. Känns verkligen som att hon kommer ramla ut typ. Kanske blir så också vem vet! Fått så mycket såna historier på dms, ångrar att jag skrev nåt om det.. så om ni har nån sån upplevelse dela helst inte haha. Min största skräck är ju att det ska säga poff och krystningsvärkar så vill helst inte veta av såna historier för det gör mig så nojig! Nu har vi beställt hem mat för en sen middag och sen ska jag nog sova. Är helt sluuuut! Haft så ont sen igår men nu känns det lite bättre iaf efter en varm lång dusch. Hörs sen!

3 reaktioner på “BÄSTIS”

  • Elin skriver:

    Ville bara titta in och säga att du är en så himla härlig person och även om du är ärlig och öppen med alla känslor lyckas du även vara positiv i alla situationer och som nu under din graviditet. Allting kommer att gå bra, lycka till med allt när det är dags! Massa kramar

  • Camilla skriver:

    Var är hennes mössa köpt?

  • Bellis skriver:

    Men guud så himla fin jacka Lou har! Vart är den köpt? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.