BF+7

Såhär går jag runt här hemma. Haft samma tröja i tre dagar och vilar huden så att säga hehe. Vi har bestämt oss för att isolera oss fram tills förlossningen och inte ta några onödiga risker. Lou är hemma från förskolan och vi undviker all chans till smitta. Det är ju fortfarande väldigt oklart hur viruset påverkar gravida och spädbarn så vi vill inte ta några risker. Fram tills igår var även bestämmelserna att barnet tas från mamman som sätts i karantän i 24h utan bebis tills provresultaten kommit om man påvisar några symtom. Gissa om det var en stressande känsla att gå runt med. Nu har dom ändrat det till att bebis inte separeras från mamman. Om min kille blir sjuk på något sätt med liknande symtom är han inte välkommen till förlossningen som jag förstått det. Förstår dock dessa bestämmelser men jävlar vad stressande känsla innan man ska föda. Så – vi håller oss hemma och shottar ingefära & gurkmeja ihop haha.

Lou har so far varit på toppenhumör hemma och vi försöker turas om att göra lite roliga saker för henne 🙂 Min kille jobbar men tycker ändå det går väldigt bra för oss! Jag får tid till vila också. Tänker att det blir att baka nåt varje dag nu tills jag föder om jag orkar. Om jag någonsin föder. Satan vad kakor vi ska ha hemma om det fortsätter såhär.

Igår gjorde vi i alla fall en kanelbullesockerkaka från Lindas Bakskola och satan vad enkelt och gott! Tips! Får se vad vi hittar på idag 🙂 Regnar dessutom så en promenad är utesluten. Känner mig lite som en barbiedocka just nu med benen. Som man bara kan snapa av typ… mitt bäcken är redo men inte min bebis. Imorgon ska jag på ultraljud för att se att tjejen mår bra där inne och sen träffa min barnmorska. För några dagar sen slog jag om min inställning till att bli igångsatt längre fram och wow vad mycket enklare den här tiden känns nu. Går inte på helspänn utan mår faktiskt bra psykiskt! Tyckte först det var lite kul att jag gick över men nu börjar det kännas hånfullt haha. Dagarna går ju lite långsammare eftersom vi inte gör så mycket, men roligt för oss att få massa kvalitetstid med Lou och varandra iaf 🙂 Tiden efter bebis kommit skulle ju oavsett ha sett ut såhär så vi fick en liten försmak på det! Kommer nog inte våga träffa någon med henne i början som det känns nu… Trodde allt skulle vara så annorlunda denna gång mot för sist (RS-virus gick då + prematur bebis) men vi blir nog ännu mer försiktiga denna gång t o m. Konstig tid men vi gör det bästa av vår och mina tankar går ut till alla som drabbas av detta med sin hälsa, ekonomi och sitt liv. Alla i riskgrupper, alla entreprenörer som ser allt falla, alla som inte vet hur räkningarna ska betalas nästa månad. Håller tummarna att det går så smärtfritt som möjligt för alla <3

5 reaktioner på “BF+7”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.