FÖRSTA MÖTET

Heeej från bubblan! Igår efter jag fött kände jag att vi gärna ville hem så snabbt som möjligt då både jag och lillasyster mådde toppen. Vi fick åka hem och hemma väntade Lou och vi var så pirriga för att se dom träffas. Det gick så himla bra och över all förväntan. Kolla hur stolt hon är när hon håller sin syrra! <3 Så häftig känsla att vi alla pussades godnatt igår och sov i vårt hem. Lilla familjen som nu blivit en till medlem. När vi kom hem kunde vi slappna av och det var så skönt att ha ett starkt, friskt barn och slippa sjukhusmiljön. Så tacksam verkligen!

Ville bara dela ett av dom finaste ögonblicken i mitt liv. Vår första natt var jättebra och nu väntar jag bara på att mina eftervärkar ska lugna ner sig lite men annars mår alla toppen. Ska berätta allt sen för wow vilken upplevelse det blev, men nu ska jag njuta av ett lugnt ögonblick med lillasyster som sover så fint på mig hud mot hud, innan L vaknar. Lite annorlunda bubbla med andra barnet för oss på alla sätt och vis men underbart på ett helt annat sätt. STORNJUTER!

10 reaktioner på “FÖRSTA MÖTET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.