EN LITEN UPDATE

Hej fina! Kunde inte välja bild pga besatt av mitt barn men här kommer några bilder på min lilla kanin <3 Var orolig att jag inte skulle fota henne så mycket för det har man ju hört, men vi ligger i bra fas så att säga 😉 Hoppas ni mår bra? Här håller vi på landa lite i våra nya rutiner. Nya i dubbel bemärkelse! Nya eftersom Lou inte går till förskolan längre och nya för att vi har Tula. Dagarna springer förbi men lilla T är väldigt snäll så det går bra. Lou är också så snäll, får hjälpa till att hämta blöjor, napp och filt och sånt som hon stolt hjälper till med. Känns som Lou växt till ett barn på nolltid och blivit så stor? Har också provat vara solo med båda och då har man inte så mycket till val än att få det att funka. Lite pussligt och ovant men så mycket över förväntan, så härligt!!! Skönt att ha testat och veta att det går även fast det bara varit för korta stunder. Ändå tacksam period med en som sover mycket. Njuter av lugnet innan stormen och av att ha en liten gosig bebis. Det är verkligen det bästa som finns att bara få lukta på hennes huvud och ha henne hos mig. Så extremt tacksam att få uppleva detta igen!

Igår var vi hos barnläkaren och allt såg bra ut. Tula har passerat sin födelsevikt. Efter mitt senaste inlägg förstod jag att det är väldigt olika med rekommendationer kring att väcka bebis för mat, men nu när hon passerat vikten kändes det som ett ok. Har lärt mig att man själv oftast känner vad som är bäst för ens barn, var lite osäker bara eftersom det här på ett sätt är helt nytt för mig, med ett fullgånget barn 🙂 Det har dock inte varit nödvändigt för lilla T har inte velat sova på natten och bara velat äta/mer snutta sen jag skrev haha. Försökte få lite mer rutiner igår med att äta större mål mer sällan och det funkade toppen för inatt sov vi vår första natt istället för att vara med henne i skift! Lou sov på värmebädd på neo med alla sladdar och har egentligen typ sovit i egen säng från start hemma också. Lillasyster vill inte sova ensam på natten så inatt fick hon sova i vår säng. Vet att det inte rekommenderas och jag hade utgått från att vi skulle ha samma rutiner som med L men två helt olika barn så släppte alla tankar om hur jag trott att det ska vara. Så lyssnade på hennes behov och inatt sov vi vår första natt och det gick jättebra. Får ta saker som det kommer och ge henne det hon behöver helt enkelt!!

Med allt som händer runtom just nu är det ganska skönt att vara i bebisbubblan men hade inte trott första tiden skulle vara såhär. Tänker mycket på alla som har det kämpigt just nu och oroar mig lite för kommande tid, mest för samhället och andras hälsa. Tacksam över allt i livet. Hoppas att ni tar hand om er därute. Tuff tid för många och det är hemskt att det kommer bli värre innan det förhoppningsvis ganska snart vänder. Ville bara skicka lite tankar till dom som har det tufft just nu <3 Massa kärlek

11 reaktioner på “EN LITEN UPDATE”

 • Didi skriver:

  Alltså din lilla kanin är hur söt som helst. Guuud så söta de är när de är sådär små. Alla åldrar har sin charm men den där är den som går snabbast förbi.
  Ta hand om er.

 • Maria skriver:

  Så lik Lou!!! Blir så glad att kunna kika än här och få se att ni mår bra❤️

 • Amanda skriver:

  Så go! Och vad härligt att det går så bra för er <3 Det vore förresten kul att höra dig uttala hennes namn på stories! Det är så roligt med barnnamn och jag kan tänka mig 3-4 olika uttal av Tula så det vore roligt att höra hur ni säger det =D

 • J skriver:

  Det är ju klart att hon vill sova med mamma. Mina pluttisar har bokstavligen sovit på min mage de första veckorna/månaden medan jag bullat upp med massa kuddar runt och så att jag liksom halvsuttit. Kanske låter knäppt men det har funkat hur bra som helst (annat skulle inte ha funkat eftersom vi/jag inte skulle ha fått sova annars). Sen vaknar man ju av typ ingenting som nybliven mamma så det har kännts tryggt. Sen när bebisen blivit lite mer stabil och växt på sig lite har hen legat bredvid mig och nattammat=behöver knappt vakna även fast bebisen äter och snuttar typ 10 ggr per natt ? men alla barn och föräldrar är ju olika så klart och bara det känns säkert och man får sova så är det bara att köra på!

 • Emelie skriver:

  Åh så fin hon är<3 jag har följt din graviditet och fick själv barn i februari <3 Sjukt kul att få följa på din resa! Jag är så nyfiken på att höra mer om hur du upplevde din förlossning, jag har just lagt upp min förlossningsberättelse! Hoppas ni får en superfin vecka tillsammans 😀

 • Bea skriver:

  Det är verkligen såååå kul när du uppdaterar! Förstår att du vill ha lite föräldraledighet och bebismys, vilket du såklart förtjänar! Men jag hoppas också att du, som du gjort hittills med lilla Tula i världen, ändå uppdaterar ibland för det gör verkligen min dag! Jag går in både på din instagram och din blogg flera gånger om dagen för att se om du uppdaterat!
  Grattis igen till lilla familjen, så mysigt!! Och tack för att du uppdaterar när du kan!!?

 • L skriver:

  Fina ni – Grattis! Minns att första barnet plötsligt såg enormt ut när lilla föddes och att jag också kände rätt mkt irritationskänslor mot storasyster den allra första tiden, sen släppte det och båda kändes som mina älskade bebisar igen

 • Sofie skriver:

  Grattis! Vad fin hon är! Hur gick det med amningen? Försökte du eller blir det flaska?

 • svart diskho skriver:

  Grattis!!! så fin kanindräkt också 🙂

 • Bella skriver:

  Sååå söt!! ????? Min syster har barn, och dom brukade ha dom i sängen med dom (då dom var bebisar). Det dom gjorde var att stoppa en sån där amningskudde emellan typ, så att barnet låg mer säkert och att dom inte skulle råka rulla över barnet.
  Så kör på er grej! Ni vet bäst vad som funkar för er! ❤️

 • M skriver:

  Min lilla tjej fick sova de två första månaderna på min mage/bröst (annars hade inte jag fått nån sömn överhuvudtaget då hon vägrade sova själv). Bullade upp med kuddar runt om oss och jag satt halvt upp o. Sen vid 2 månader klarade hon att sova i nest bredvid oss i sängen och sover där fortfarande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.